اخبار استان ها

اعزام کاروان ماشین‌آلات سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان به کربلا

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از همدان، سیدمسعود حسینی امروز _چهارشنبه هفدهم مرداد_ در آئین بدرقه خادمان شهرداری همدان به زوار اربعین، ضمن تقدیر از مجموعه عوامل سازمان مدیریت پسماند برای آماده‌سازی ماشین‌آلات برای حضور در کربلای معلی اظهار کرد: ۱۴ دستگاه انواع ماشین‌آلات خدمات شهری شامل ۱۰ دستگاه پرس حمل زباله، ۳ دستگاه کمپرسی و یک دستگاه مینی لودر به همراه ۲۰ نفر از از کارکنان این سازمان برای ارائه خدمات به زائران اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین پاک‌سازی شهر کربلا در مراسم اربعین حسینی عازم کربلا شدند.

وی ضمن دیدار با نیروهای اعزامی به کربلا افزود: زحمات و خدمات شهرداری همدان در سال‌های گذشته برای خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مراسم اربعین قابل تقدیر است.

شهردار همدان ضمن آرزوی توفیق برای نیروهای اعزامی و تأکید بر استفاده از موهبت خدمت‌رسانی به زائران سیدالشهدا (ع) ادامه داد: با توجه به حضور خیل عظیم عاشقان امام حسین (ع)، برنامه‌ریزی لازم برای استقبال از زائران و همچنین خدمت‌رسانی به آن‌ها در شهر کربلا در بخش‌های مختلف مدیریت شهری صورت گرفته است.

امسال شهرداری همدان مطابق سنوات گذشته با مصوبه شورای اسلامی شهر همدان اقدام به اعزام ماشین‌آلات و نیروهای داوطلب برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کربلا کرده است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا