نقش پلیس در اتمام پروژههای نیمهتمام بینظیر است
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مرکزی، فرزاد مخلصالائمه صبح امروز _چهارشنبه سیویکم مرداد_ در آئین معارفه رؤسای پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم موفقیتهای زیادی را در یکهزار روز کسب کرد که در تمام آنها پلیس حضور و نقش پررنگی داشته است.
وی با بیان اینکه هیچ موفقیتی در کشور بدون همراهی و حضور پلیس میسر نمیشود افزود: همراهی فراجا در اجرای پروژهها موجب تسریع در بهره برداری شده و زمینه رضایت مردم را فراهم کرده است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: نقش پلیس در اتمام طرحهای نیمهتمام و ناتمام به ویژه در حوزه ترافیکی بی نظیر است.
مخلصالائمه افزود: همراهی و همکاری پلیس در راستای تأمین امنیت و مدیریت ترافیک در انتقال برق به بیمارستان ولیعصر (عج) اراک به عنوان یکی از بزرگترین طرحهای شهری ظرف مدت ۴۸ ساعت که با مشارکت ۱۸ دستگاه اجرایی انجام شد، مشهود و بی نظیر بود.
وی خاطرنشان کرد: در حدود سه سال فعالیت دولت سیزدهم، حجم عملیات عمرانی در استان مرکزی با رشد قابل توجهای مواجه شد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه ۱۶ هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی استان در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ صرف شد گفت: این میزان سه و سه دهم برابر شش سالهای گذشته بوده است، بودجه عمرانی استان مرکزی از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۰ به ۳۱ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
مخلصالائمه اضافه کرد: در دولت سیزدهم با تخصیص اعتبارات ویژه عمرانی بسیاری از پروژههای عمرانی به بهرهبرداری رسید در حالی که اگر روند تخصیص اعتبارات مانند سالهای قبل از دولت مردمی بود، بهرهبرداری از پروژهها به سالهای ۱۴۳۰ تا ۱۴۴۰ موکول میشد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه کاهش سوانح ترافیکی و رفع نقاط حادثه خیز اقدامات مهمی در سطح استان انجام شده است افزود: آمار حوادث این حوزه روند نزولی به خود گرفته است.
استاندار مرکزی ادامه داد: تقویت تعامل بین دستگاههای اجرایی و پلیس موجب به حداقل رسیدن سوانح ترافیکی خواهد شد.
مخلصالائمه تصریح کرد: استان مرکزی از مدتها پیش برای برگزاری آئین اربعین حسینی آماده شده و همچنان تا پایان این آئین به صورت شبانهروزی در تلاش است.
وی با بیان اینکه ۳۰ موکب در استان مرکزی به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی میکنند افزود: این استان جزو معدود استانهایی است که در داخل کشور عراق از جمله نجف و کاظمین موکب دارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: آئین جاماندگان اربعین حسینی در روز اربعین از مسیر اراک به سمت امامزاده محمد عابد برگزار میشود و پیش بینی میشود حدود ۵۰۰ هزار نفر در این آئین حضور داشته باشند.
مخلصالائمه اظهار کرد: یکهزار و ۳۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در جادههای استان مرکزی انجام شده که رقم قابل توجهی است، نقاط حادثهخیز شناسنامهدار این استان از ۳۷ نقطه به ۱۷ نقطه کاهش یافته و در دولت سیزدهم ۱۷ تقاطع غیر همسطح هم افتتاح شده است.
وی افزود: متوسط سرعت رانندگی در استان مرکزی بیش از متوسط کشور است که لازم است اقدامات فرهنگی مناسب در این زمینه انجام شود.
ولایت مداری از سیاستها و راهبردهای کلان فرماندهی انتظامی است
سردار هادی رفیعیکیا فرمانده انتظامی استان مرکزی هم اظهار کرد: از سیاستها و راهبردهای کلان فرماندهی انتظامی، ولایت مدار بودن است.
وی افزود: پلیس در تمام ساعات به صورت شبانه روزی در نقاط مختلف استان مرکزی و کشور، برای مردم خدمتگزاری صدیق و خستگی ناپذیر است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: این استان در موقعیت جغرافیایی خاص و در مسیر کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب واقع شده است و تعداد نیروهای انتظامی استان تناسبی با این موقعیت ندارد.
سردار رفیعیکیا افزود: با این وجود خلاءها را پر کردهایم و هم اینک شاهد کاهش تصادفات فوتی و مجروحین در داخل و خارج از شهرها هستیم.
وی ادامه داد: در حوزه رفع نقاط حادثه خیز، اصلاح معابر، هوشمندسازی و احداث پایگاههای اورژانس و پاسگاههای پلیس اقدامات خوبی انجام شده اما کافی نیست و به این وضع قانع و راضی نیستیم.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه برای اینکه راه کربلا به روی مردم باز شود، شهدای زیادی تقدیم نظام شده است گفت: برای برقراری امنیت آئین باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی، پلیس تدابیر لازم را اندیشیده و در نقاط مختلف در حال خدمترسانی به مردم است و در حفظ ارزشهای نظام و خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نمیکند.
به گزارش سرمایه گستران، در این آئین از زحمات سرهنگ محمد پورشمس قدردانی و روحالله عاشوری به عنوان رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی معرفی شد، همچنین از زحمات سرهنگ سید علی حسینی قدردانی و سرهنگ محمد پورشمس به عنوان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی معرفی شد.
منبع خبر : ایمنا