اخبار استان ها

اسناد مالکیت ۱۲۳ واحد مسکونی مددجویان بوشهری تحویل شد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران، مهدی مهرانگیز امروز_ دوشنبه پنجم مرداد_ آئین واگذاری اسناد مالکیت ۱۲۳ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد استان بوشهر، اظهار کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است برای متر به متر اراضی کشور سند مالکیت صادر کند و در استان نیز بر حدنگاری ۱۰۰ درصدی اراضی تلاش می‌شود.

وی افزود: سال گذشته مقام معظم رهبری تاکید کردند یکی از بسترهای وقوع فساد، بودن معاملات اسناد غیر رسمی و قولنامه‌ای است و ما باید به سمت ثبت رسمی معاملات برویم.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول ادامه قانون حدنگار است که از سوم تیر سال جاری الزام‌آور و اجرایی شده است و قبل از این تاریخ، نقل و انتقال اسناد صادره و حدنگاری شده به صورت عادی ممانعت قانونی نداشت، اما از این تاریخ به بعد نقل و انتقال برای اسناد حدنگاری شده قابل قبول نیست و باید طبق این قانون جدید ثبت شود.

مهرانگیز با اشاره به ابلاغ قانون تنظیم سند رسمی، افزود: هر سند عادی که پس از سوم تیر امسال تنظیم شده باشد در دادگاه‌ها و اداره‌های دولتی پذیرفته نمی‌شود.

بنابراین از مردم شریف استان به‌خصوص روستاییان عزیز درخواست داریم اسناد عادی و دفترچه‌ای خود را در فرایند تبدیل به اسناد حدنگاری قرار دهند.

در پایان این مراسم اسناد مالکیت و کلید ۱۲۳ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان با حضور مسؤولان استانی تحویل شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا