وی در ادامه گفت: مهمترین خاصیت عرق شاتره تقویت قوه بینایی و پاکسازی چشم است، همچنین این گیاه به دلیل آنکه به ترشح آنزیم های گوارشی کمک میکند، غذا را به راحتی هضم کرده و اشتها آور خوبی است.
این متخصص طب سنتی ضمن تاکید بر اشتها آور و مقوی بودن این عرق گیاهی عنوان کرد: عرق شاتره در رفع تمام اختلالات کبدی ،یرقان، تهوع، انسداد طحال، سودا زدگی و بیماری های صفراوی مفید است.
درخشان پورافزود: طبع این گیاه گرم و مناسب فصل تابستان است. استفاده از آن لثه را محکم، دهان را گرم و زخم های سطح زبان را درمان می کند.رفع امراض و عوارض پوستی، تصفیه خون و درمان گزیدگی ناشی از نیش زنبور از دیگر خواص شاتره است.
تهیه دمنوش عرق شاتره
به ۲ تا ۴ گرم خشک شده گیاه (مخلوط برگ، گل و ساقه) یک لیوان آب جوش افزوده و ۱۵ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آن را صاف نموده و به صورت گرم قبل از غذا میل می کنیم.
می توان روزانه تا سه نوبت (صبح، ظهر و شب) این مقدار را تکرار کرد. جمعا می توان ۶ تا ۱۲ گرم گیاه خشک شده را که سه لیوان محصول صاف شده ایجاد می کند، در طول روز مصرف کرد.