اخبار استان ها

افزایش ۲۷/۶ درصدی جوجه‌ریزی در شهرستان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، کامران کریمی امروز _یکشنبه پانزدهم مهر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۷/۶ درصدی را نشان می‌دهد و ۱۲/۷ درصد بیش از تعهد شهرستان است.

وی افزود: این میزان سهم ۱۹/۴ درصد از کل جوجه‌ریزی استان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امروزه یکی از دغدغه‌ها ونگرانی‌های سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان، تأمین نیازهای جامعه به ویژه در زمینه محصولات غذایی است که با توجه به روند رو به افزایش جمعیت و تشدید فقر غذایی در کشورهای جهان سوم، ضرورت تدوین برنامه‌هایی در راستای ارتقای سطح رفاه نسبی جامعه و جلوگیری از مواجه شدن با بحران‌های غذایی بسیار اساسی است.

کریمی تصریح کرد: در کشور ما به علت کمبود مراتع و افزایش قیمت گوشت قرمز و بالا بودن سرعت استفاده از صنعت طیور و از سوی دیگر به دلیل پایین بودن بافت‌های پیوندی و چربی در گوشت مرغ و در نتیجه قابلیت هضم و ارزش غذایی آن توسعه صنعت مرغداری جهت تهیه پروتئین از اهمیت بالایی برخوردار است.

فرایند جوجه‌ریزی یکی از مراحل کلیدی در صنعت پرورش طیور است که موفقیت در این مهم به دقت، برنامه‌ریزی و توجه به جزئیات بستگی دارد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا