اخبار استان ها

تدوین ۱۳ هزار استاندارد آموزشی برای ۱۹ گروه هدف

شهرام ملایی هزاروندی در گفتگویی در خوزستان با اشاره به تشکیل کارگروه توسعه مهارت شهرستان آبادان اظهار کرد: آموزش مهارتی جوانان جویای کار بدون مهارت با رویکرد صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر و ارتقای مهارت شاغلان بنگاه‌های اقتصادی به عنوان دو هدف اصلی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس مشاغل برنامه‌ریزی شده است، افزود: به همین منظور ۱۳ هزار استاندارد آموزشی با همکاری صنایع برای ۱۹ گروه هدف آموزشی تدوین شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان تصریح کرد: ۴۵ درصد از فراگیران آموزش فنی و حرفه‌ای را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و مشاغل کوتاه‌مدت و کم‌سرمایه‌بر به عنوان کوتاه‌ترین مسیر اشتغال آموزش مهارتی شناسایی شده است که علاوه بر اشتغال‌آفرینی جوانان و کاهش بیکاری، می‌تواند زمینه‌ساز کسب درآمد بالایی نیز باشد.

ملایی هزاروند خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان آبادان در بخش صنایع، دریا، شیلات و صیادی و همجواری با عراق، این منطقه ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه مهارت و اشتغال دارند.

وی ادامه داد: آموزش فنی و حرفه‌ای با هم‌افزایی، تعامل بین‌بخشی و ظرفیت‌های بسیار خوب می‌تواند نقش بسزایی در اشتغال و توسعه این شهرستان ایفا کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان تاکید کرد: براساس اساسنامه جدید سازمان، بنگاه‌های اقتصادی باید تملک دارایی‌های خود را برای توسعه آموزش مهارتی اختصاص دهند.

ملایی هزاروندی با اشاره به بحث مشاغل آینده و تأثیر هوش مصنوعی بر این حوزه، گفت: آموزش فنی و حرفه‌ای به دنبال تحقق این اهداف است و با توجه بر مولدسازی و استفاده از ظرفیت سایر شرکای مهارتی و اجتماعی برای توسعه آموزش مهارتی، ایجاد مراکز جوار، شرکت در مسابقات کارگری، اعلام نیازسنجی آموزشی و برگزاری آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای در دستور کار است و دستگاه‌های اجرایی و صنایع به مدت یک هفته موارد مورد نیاز را شناسایی و به آموزش فنی و حرفه‌ای اعلام کنند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا