اخبار استان ها

آئین حلیم‌پزان با قدمت ۲ دهه در زواره اردستان + فیلم

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از اصفهان، آئین حلیم‌پزی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) همه ساله با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهر زواره برپا می‌شود.

تمام اهالی این شهر با توجه به توانمندی مالی خود پول، گوسفند و حبوبات را برای پخت حلیم تأمین و زنان در تمیز کردن حبوبات و مردهای جوان نیز در پختن حلیم تلاش می‌کنند.

هَلیم یا حَلیم، از غذاهای سنتی منطقه‌ای به ویژه در شرق استان اصفهان و شهرستان‌هایی نظیر اردستان، نائین و خوروبیابانک است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می‌شود و این آئین در شهر زواره قدمتی حدود ۱۸ سال دارد.

حلیم انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن‌ها با متفاوتی متفاوت است، اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن مصرف می‌شود و رنگ حلیم با افزودن ادویه‌جات مانند دارچین و شکر عوض می‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا