اخبار استان ها

احداث ۲ سیل‌بند جدید برای شهر یزد

محمدعلی اعتباری در گفتگویی در یزد در خصوص پروژه‌ها دفع آب‌های سطحی اظهار کرد: در وهله اول مانع از ورود سیل به شهر شدیم و در سال گذشته سیل‌بندهای خوبی احداث شد.

وی افزود: حجم مخازن سیل‌بندهای ۱ تا ۴ بیشتر شدند و دیواره‌های سیل‌بندها افزایش یافت، ایمنی سیل‌بندها افزایش یافت تا آب بیشتری را ذخیره کنند.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به احداث سیل‌بندهای شهید رشیدی و شهید یاوری در یزد خاطرنشان کرد: سیل‌بند شهید رشیدی به طول ۶۵۰ متر و سیل‌بند شهید یاوری ۸۰۰ متر ساخته شده است و دیگر آبی خارج از شهر وارد نمی‌شود.

اعتباری از احیای مسیل شهر خبر داد و عنوان کرد: رودخانه مرکزی در گذشته با شیب طبیعی برقرار بود و مرور زمان به فراموشی سپرده شده بود، عرض آن ۱۲ متر بوده و از بلوار کاشانی آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سال ۹۸ شروع به احیای رودخانه کردیم و گودبرداری، دیوار گذاری و بازگشایی شد تا آب سطحی به صورت طبیعی وارد رودخانه و از شهر خارج شود.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه رودخانه در حال تکمیل شدن است تصریح کرد: ۱۱۰۰ متر امسال اجرا شده، در برخی از نقاط شهر مجبور به لوله‌گذاری شدیم و هزینه‌های زیادی داشت و به ازای هر متری ۵ میلیون معادل کیلومتری پنج میلیارد تومان هزینه لوله گذاری مسیر رودخانه بوده است.

اعتباری با اشاره به هدایت آب‌های سطحی عنوان کرد: طی تجربه‌های سال گذشته نقاط جمع‌آوری آب‌های سطحی از جمله میدان حضرت ابوالفضل، میدان جانباز، میدان همافر، میدان باهنر برنامه‌ریزی شدند که به رودخانه متصل شوند البته مسیر کوچکی از میدان باهنر تا رودخانه مرکزی باقی مانده است که تا یک ماه آینده انجام می‌شود و شاهد آب‌گرفتگی در معابر نخواهیم.

وی گفت: سومین کاری که می‌توانیم در محلات و کوچه‌ها انجام دهیم حفر چاه جذبی است که طی سال گذشته ۲۰۸ مورد مرمت، افزایش عمق و ته‌زنی داشتند تا مجدد استفاده شوند، همچنین طی چهار سال گذشته ۱۲۲۷ مورد چاه در شهر یزد به خصوص بافت تاریخی ایجاد شدند.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد تاکید کرد: این سه فعالیت با قوت و قدرت پیگیری شده تا نتیجه مطلوب حاصل شود و خوشبختانه رضایت نسبی وجود دارد تا اتفاقات تلخ مشابه دو سیل گذشته در یزد نداشته باشیم.

اعتباری افزود: در حال حاضر مشکلات آب‌گرفتگی در سال‌های گذشته را با لوله‌گذاری و حفر چاه‌های جذبی رفع کردیم، البته مشاوره کار داریم و مطالعات را همچنان ادامه می‌دهیم.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا