لزوم استفاده از تمام ظرفیتهای کشور برای عدالت آموزشی
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مرکزی، احمد محمودزاده ظهر امروز _یکشنبه سیام دی_ در همایش شوراهای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: نباید هیچ استعدادی در حاشیه شهر از چرخه آموزش دور بماند و این مسیر با قوت و با کیفیت ادامه پیدا کند.
وی افزود: آموزش و پرورش یکی از کلیدیترین و اساسیترین نهادهای تصمیمگیری در هر کشوری محسوب میشود و این حوزه نه تنها به رشد فردی و اجتماعی افراد کمک میکند، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور ایفا میکند.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توجه به مسئله آموزش و پرورش یکی از اولویتهای دولت چهاردهم است، دولت وفاق ملی به مقوله آموزش و پرورش تاکید دارد و در این زمینه برنامهها و سیاستهای مختلفی را در دست اجرا دارد.
محمودزاده عنوان کرد: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون ۱۶ جلسه شورای آموزش و پرورش در دولت برگزار شده و از استانداران نیز خواسته شده، جلسات شورای آموزش و پرورش را به صورت هفتگی برگزار کنند.
وی تاکید کرد: شورای آموزش و پرورش همواره به عنوان نهاد کلیدی در تعیین سیاستها و راهبردهای نظام آموزشی کشور شناخته میشود و راهبردها و برنامههای ابلاغی این شورا باید مورد توجه قرار گیرد، چرا که این شورا به عنوان یک نهاد محلی، به بررسی نیازها و چالشهای خاص منطقه و مدارس میپردازد که این مهم باعث میشود تا سیاستها و برنامهها به نیازهای واقعی کشور نزدیکتر باشد.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این شورا میتواند به عنوان یک نهاد نظارتی بر عملکرد مدارس عمل کند و به ارزیابی نتایج آموزشی بپردازد، گفت: این ارزیابیها میتواند مبنای تصمیمگیریهای آینده قرار گیرد.
محمودزاده ادامه داد: آموزش و پرورش از دستگاههای تولیدکننده نیروی انسانی است که بیش از ۳۱ سال از تشکیل شوراهای آموزش و پرورش میگذرد و اکنون این شورا قوانین مترقی دارد، چراکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است و این معلمان و فرهنگیان هستند که مهندسان و پزشکان آینده کشور را تربیت میکنند.
وی با بیان اینکه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی هم مورد توجه آموزش و پرورش است، گفت: نشستهای تخصصی پیشگیرانه آسیبهای اجتماعی در حوزه مدارس کشور به صورت مستمر در ۳۲ استان کشور برگزار خواهد شد.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در نقاط مختلف کشور به برکت انقلاب اسلامی ۹۹ درصد دانشآموزان، در کلاسهای استاندارد آموزش میبینند.
محمودزاده با بیان اینکه سرمایهگذاری در حوزه آموزش و پرورش تضمینکننده آینده کشور است، خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت خیران هم در حوزه سختافزاری و نرمافزاری استفاده شود، چراکه این وزارتخانه به تنهایی از عهده هزینههای آموزشی بر نمیآید و به مشارکت همگانی نیاز دارد.
وی تاکید کرد: الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین نظام آموزشی اجرا میشود تا بر این اساس هر مدرسه برای رسیدن به وضع مطلوب برنامه راهبردی متفاوت با توجه به اقتضائات خود داشته باشد و جامعه هدف برای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه مدرسهها هستند.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تمام مدارس کشور، جامعه هدف سند تحول بنیادین هستند اظهار کرد: از امسال الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین نظام آموزشی در مدارس غیردولتی تا دو سال آینده اجرا خواهد شد.
منبع خبر : ایمنا