اخبار استان ها

بارش باران ۱۴۲ میلی‌متری در آستارا/ بارش‌ها در گیلان تشدید می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از گیلان، یوسف شجاعی امشب_پنج‌شنبه هجدهم بهمن_ اظهار کرد: امروز آسمان گیلان ابری مه آلود بود و بارش باران و در ارتفاعات بارش برف و کاهش دما را در نقاط مختلف استان شاهد بودیم و از چهارشنبه تاکنون بیشترین بارندگی در گیلان در آستارا با ۱۴۲ میلی‌متر ثبت شده است.

وی با بیان اینکه امروز کاهش دما در نقاط مختلف استان محسوس بود، افزود: امروز اسب‌وونی در ارتفاعات تالش با سه درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین و بندر کیاشهر با ۱۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط گیلان بودند و دمای رشت بین حداقل هفت و حداکثر ۹ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

کارشناس هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: سامانه بارشی و سرد همچنان تا اواخر روز یکشنبه هفته آینده در منطقه فعال خواهد بود و طی این مدت، آسمان گیلان در بیشتر ساعات ابری و مه‌آلود، به تناوب بارش باران و برف، کاهش دما و در برخی از نقاط استان احتمال رعدوبرق و بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

شجاعی ادامه داد: از امشب تا صبح شنبه سامانه بارشی و سرد در گیلان تقویت خواهد شد و بارش باران و برف در برخی از نقاط استان گاهی شدید و خیلی شدید و در ارتفاعات بارش برف و کولاک پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه در برخی از محورهای کوهستانی، ارتفاع برف به ۱.۵ متر خواهد رسید، تصریح کرد: حتی ممکن است در محورهای کوهستانی با تجهیزات زمستانی همچون زنجیر چرخ امکان تردد نباشد لذا به رانندگان توصیه می‌کنیم طی این مدت از تردد در محورهای کوهستانی اکیداً خودداری کنند.

کارشناس هواشناسی گیلان گفت: طی امشب و روز جمعه در مناطق جلگه‌ای استان غالباً بارش باران، احتمال آب‌گرفتگی، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی در هنگام رانندگی مورد انتظار است، لذا به رانندگان توصیه می‌کنیم از ترددهای غیرضروری حتی در داخل شهر اجتناب کنند.

شجاعی با بیان اینکه در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده، کاهش دما در منطقه محسوس‌تر خواهد بود، افزود: از بامداد شنبه، در برخی از مناطق جلگه‌ای و نقاطی که به ارتفاعات و دامنه‌ها نزدیک‌تر هستند به تدریج مخلوط باران و برف آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: از حوالی ظهر شنبه تقریباً در غالب نقاط جلگه‌ای بارش برف آغاز می‌شود و تا اواخر وقت یک‌شنبه تقریباً در تمام نقاط جلگه‌ای و ارتفاعات بارش برف را شاهد خواهیم بود.

کارشناس هواشناسی گیلان اظهار کرد: از بعدازظهر یکشنبه مقداری از شدت بارش‌ها کاسته می‌شود اما همچنان تا صبح دوشنبه بارش‌ها با شدت کمتری در نقاط مختلف گیلان ادامه خواهد داشت و از اوایل صبح دوشنبه با کاهش ابر، بارش‌ها در استان قطع خواهد شد.

وی اضافه کرد: در طول این مدت روند کاهش دما و برودت هوا مورد انتظار است و تا صبح دوشنبه در اکثر نقاط استان شرایط یخبندان پیش‌بینی می‌شود.

شجاعی گفت: طی این مدت، دریای خزر مواج است و ارتفاع موج در نوار ساحلی گاهی به بیش از چهار متر خواهد رسید و برای کلیه فعالیت‌های دریایی نامناسب خواهد بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا