اخبار استان ها

تداوم بارش‌های برف و باران در مازندران/ احتمال اختلال در تردد جاده‌های کوهستانی و ریزش سنگ

هوشنگ بهزادی در گفتگویی در مازندران با بیان اینکه طبق پیش‌بینی هواشناسی استان از عصر پنجشنبه هجدهم بهمن سال‌جاری با ورود سامانه بارشی جدید روبه‌رو شدیم، اظهار داشت: این سامانه با هشدار سطح نارنجی را در سطح مازندران به‌دنبال داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون همچنان با بارش برف و باران در بسیاری از مناطق کوهستانی، جلگه‌ای و ساحلی استان شاهد هستیم، افزود: طبق این پیش‌بینی بارش‌ها تا روز یک‌شنبه هفته آینده به‌تناوب در آسمان مازندران تداوم خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: طبق گزارش‌ها بیشترین بارش برف در منطقه دونا علیا رامسر با ۶۰ سانتی‌متر و کمترین بارش در گنگره کلای آمل با سه سانتی‌متر ثبت شده است.

بهزادی با اعلام بر اینکه باتوجه به بارش برف در ارتفاعات احتمال اختلال در تردد جاده‌های کوهستانی، ریزش سنگ وجود دارد، گفت: بارش باران و برف در ارتفاعات استان کماکان طی روزهای آینده نیز تداوم خواهد داشت و طی روز یک‌شنبه بیست‌ویکم بهمن سال‌جاری به مناطق میان‌بند استان کشیده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به هشدار جوی دمای استان تا ۹ درجه کاهش پیدا می‌کند و با سرمای نامحسوس دما مواجهه خواهیم بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا