اخبار استان ها

سامانه بارشی فردا وارد خوزستان می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان محمد سبزه‌زاری امروز _شنبه بیست و هفتم بهمن_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز سرعت وزش بادها در برخی ساعات در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی متوسط خواهد بود و شمال خلیج فارس نیز مواج پیش بینی می‌شود.

وی افزود: سامانه بارشی از اوایل وقت فردا استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و تا اواخر روز دوشنبه سبب رگبار و رعدوبرق، وزش باد متوسط در بیشتر نقاط استان بویژه مناطق شمالی و شرقی و بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با دمای ۲۴ و ایذه ۳.۳ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده و اهواز به بیشینه دمای ۲۲.۲ و کمینه دمای ۹.۹ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا