اخبار استان ها

بزودی عملیات فاز اول تقاطع غیر همسطح آزادگان شروع میشود

نادر نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار سرمایه گستران در کرمانشاه اظهار کرد: با هدف کاهش ترافیک در ورودی شهر کرمانشاه به سمت اسلام آباد غرب و در ادامه رینگ ترافیکی شهر کرمانشاه، فاز اول تقاطع غیر همسطح آزادگان بزودی آغاز می‌شود.

وی گفت: فاز اول شامل دو لاین رفت و برگشت به صورت زیر گذر و با اعتبار ۳۰۰ میلیارد بزودی آغاز می‌شود و مطالعات پروژه در مراحل پایانی می‌باشد.

شهردار کرمانشاه بیان کرد: طرح کامل تقاطع غیر همسطح آزادگان با اعتبار بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان می‌باشد که در فاز اول با توجه به اهمیت ورودی و خروجی شهر به سمت شهرستان اسلام آبادغرب و مرز خسروی به صورت زیر گذر اجرا می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: پس از بهره برداری از فاز اول سریع عملیات فاز دوم که به صورت روگذر و غربی به شرقی و بالعکس می‌باشد و شهرک پردیس و صدرا را به شهرک متخصصین و ژاندارمری و محله کسری وصل می‌کند آغاز می‌شود که اعتبار مورد نیاز فاز دوم بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان محاسبه شده است که البته هنگام آغاز فاز دوم مجدداً بر اساس شرایط روز محاسبه جدید به عمل خواهد آمد و مدت عملیات فاز اول دو سال برآورد شده است.

نوروزی بیان کرد: متاسفانه اکنون میدان آزادگان که ورودی جنوب شهر است و ورودی چندین شهرک پرجمعیت را شامل می‌شود یکی از گلوگاه‌های پرترافیک می‌باشد و مطالبه جدی اهالی مبنی بر احداث تقاطع غیر همسطح و کاهش ترافیک می‌باشد.

وی گفت: با احداث زیرگذر در فاز اول شاهد کاهش ترافیک خصوصاً در ایام اربعین حسینی می‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا