راهاندازی یک نانوایی شبکار در هر محله کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، عبدالوحید محمدی امروز _چهارشنبه هشتم اسفند_ در کارگروه گندم آرد و نان استان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگروه امروز باهدف بررسی عملکرد واحدهای خبازی داوطلب برای پخت شبانه نان برگزار شد.
وی افزود: بر حسب دستور استاندار کرمانشاه جهت پخت شبانه نان در محلههای کرمانشاه مقرر شد حداقل یک نانوایی در هر محله بهصورت شبانه پخت نان داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در نشست کارگروه آرد و نان استان عملکرد داوطلبان پخت شبانه مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: بنا بر مصوبه کارگروه آرد و نان استان به واحدهای خبازی شبکار سهمیه ویژه پخت شبانه اختصاص مییابد و هر واحد خبازی دارای شرایط میتواند برای یک دوره سهماهه پخت شبانه داشته باشد.
منبع خبر : ایمنا