افزایش ۶۰ درصدی گلریزان در منطقه فرهنگی کاشان

علی راحمی در گفتگویی در اصفهان اظهار کرد: با استقبال بی نظیر مردم شهرهای کاشان، آران و بیدگل، نطنز و بادرود در آئین جشن گلریزان حمایت از زندانیهای غیر عمد ۲۴۰ میلیارد ریال جمعآوری شد.
وی افزود: سال قبل مبلغ ۱۴۵ میلیارد در جشن گلریزان این چهار شهر جمعآوری شد که توانست ۱۶۷ زندانی غیر عمد را به دامان خانواده برگرداند و امسال شاهد افزایش ۶۰ درصدی جشن گلریزان بودیم.
رئیس ستاد دیه کاشان گفت: ۳۲ ستاد دیه در کشور فعال است که از این تعداد ۳۱ ستاد در مراکز استانها و تنها یک ستاد دیه شهرستانی داریم که مربوط به کاشان است.
راحمی با بیان اینکه ستاد دیه منطقه کاشان از سال ۱۳۸۷ تشکیل شد که شامل ۴ شهر کاشان، آران و بیدگل، نطنز، بادرود و روستاهای تابعه است، افزود: ستاد دیه منطقه کاشان تا کنون ۳۶۴۳ نفر زندانی جرایم غیرعمد را با اعتباری بالغ بر ۳۸۳ میلیارد تومان آزاد و به دامن خانواده برگردانده است.
منبع خبر : ایمنا