اخبار استان ها

پلمب ۴۴ واحد صنفی متخلف در کردستان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، فرزام بیدارپور به اجرای طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و رمضان اشاره و اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند سال گذشته آغاز شده است و تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد که با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سراسر استان کردستان اجرایی می‌شود.

وی افزود: در این طرح، ۲۱۳ بازرس بهداشت محیط به مدت ۳۵ روز فعالیت می‌کنند که با انجام بازرسی‌های روزانه، بر بهداشت محیطی مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی (شامل اماکن اقامتی، مراکز اسکان، مساجد، زیارتگاه‌ها، نمایشگاه‌ها و اماکن بین‌راهی) و شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی نظارت می‌کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به عملکرد هفته سوم اجرای این برنامه پرداخت و خاطرنشان کرد: بازرسی از ۵۵۸۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدوم‌سازی ۹۳۴۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز، نمونه‌برداری از ۱۲۸ مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از ۳۵۴ مورد آب آشامیدنی، بازرسی از ۲۴۶ سامانه آبرسانی، صدور ۱۶۲۹ اخطاریه بهداشتی، معرفی ۵۶ متخلف به مراجع قضائی و پلمب ۴۴ واحد صنفی متخلف انجام شده است.

بیدارپور اعلام کرد: سامانه ۱۹۰ به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط است.

وی اضافه کرد: این طرح با هدف ارتقای سلامت عمومی در ایام نوروز و ماه رمضان اجرا می‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا