اخبار استان ها

پیش‌بینی آب و هوای چهارمحال‌وبختیاری در ۲۴ ساعت آینده؛ ‌چهارشنبه ۱۳ فروردین

معصومه نوروزی در گفتگویی در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: از اواخر وقت امروز، چهارشنبه یک سامانه بارشی به استان وارد می‌شود که بارش‌های پراکنده‌ای را به ویژه در مناطق شمالی، از جمله کوهرنگ به همراه خواهد داشت.

وی افزود: در روز پنجشنبه، این سامانه بارشی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، مناطق نیمه غربی استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بیشترین شدت بارش‌ها برای منطقه کوهرنگ پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: این سامانه بارشی تا روز یکشنبه در استان فعالیت خواهد داشت و به تناوب منجر به افزایش ابر، رگبار، رعد و برق، و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید خواهد شد، همچنین احتمال رخداد تگرگ نیز در برخی از مناطق وجود دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیرها، به گردشگران و شهروندان توصیه می‌شود که از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها فاصله بگیرند و از صعود به ارتفاعات نیز پرهیز کنند.

نوروزی ادامه داد: در روز شنبه، وزش باد شدید در سطح استان پیش‌بینی می‌شود و به مردم توصیه می‌شود که تمهیدات لازم را در نظر بگیرند و از استقرار در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره و تابلوها خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: فعالیت سامانه بارشی شب هنگام چهارشنبه در استان آغاز خواهد شد و برای امروز (روز طبیعت) بارشی نخواهیم داشت، اما وزش باد در برخی مناطق مورد انتظار است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا