اخبار استان ها

افزایش دما و احتمال وقوع گردوغبار محلی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _چهارشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: با توجه به بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، تا روز جمعه (به ویژه در ساعات بعد از ظهر) وزش بادها در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی متوسط همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود.

وی افزود: بر همین اساس احتمال برخاستن گرد و غبار محلی در این مناطق وجود دارد. از فردا روند افزایش دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود. همچنین تا روز جمعه شمال خلیج فارس مواج است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با دمای ۳۷.۴ و ایذه با دمای ۱۱.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده است.

سبزه‌زاری اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۶.۲ و کمینه دمای ۲۲.۵ درجه سانتیگراد رسیده است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا