اخبار استان ها

استان البرز برای اجرای طرح‌های صنعتی به ۱۵۰۰ هکتار زمین جدید نیاز دارد

محمد انصاری در گفتگویی در البرز، اظهار کرد: سال جاری بیش از ۲۷۰۰ طرح سرمایه‌گذاری جدید در استان تعریف شده است که حدود ۱۷۰۰ مورد از آن‌ها با کمبود زمین روبه‌رو هستند.

وی افزود: استان البرز با محدودیت‌های جدی در زمینه تأمین زمین برای توسعه صنعتی روبه‌رو است، چنانچه بخواهیم این طرح‌ها به مرحله اجرا برسد و به‌صورت مؤثر در اقتصاد استان نقش‌آفرینی کند، دست‌کم به ۱۵۰۰ هکتار زمین جدید نیاز داریم.

مدیرکل صمت استان البرز خاطرنشان کرد: نکته حائز اهمیت این است که بیشتر این طرح‌ها دارای مجوزهای قانونی هستند و به‌دنبال صدور مجوز جدید نیستیم؛ هدف اصلی ساماندهی فضاهای موجود و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فعلی است.

انصاری اضافه کرد: در پی سفر ریاست جمهور به استان و با دستور مستقیم استاندار البرز، سال گذشته هشت لکه صنعتی شناسایی و با تصویب دولت به رسمیت شناخته شد، این لکه‌ها اکنون یکی از ظرفیت‌های راهبردی استان برای استقرار واحدهای صنعتی محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: با این حال موانع متعدد به‌ویژه پیچیدگی‌های اداری، روند اجرایی این طرح‌ها را کند کرده است و از سازمان محیط زیست انتظار می‌رود با درک حساسیت موضوع، در تسریع فرایندهای مرتبط همکاری لازم را انجام دهند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز عنوان کرد: شهرک‌های صنعتی خوارزمی و سیمین‌دشت نیز نیازمند بازنگری جدی در تعریف کاربری و ظرفیت‌پذیری هستند، چارچوب‌های فعلی مانع بهره‌برداری مؤثر از این فضاها شده و لازم است متون ابلاغی مرتبط مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرد تا امکان استقرار قانونی و کارآمد واحدهای صنعتی در این مناطق فراهم شود.

انصاری ادامه داد: در بعضی شهرک‌های صنعتی، چهار سرمایه‌گذار واجد شرایط شناسایی و ارزیابی شده‌اند و آمادگی کامل برای واگذاری زمین به این سرمایه‌گذاران را داریم، مشروط بر آنکه محل‌های واگذاری به تأیید نهایی سازمان محیط زیست برسد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا