اخبار استان ها

از پویشی به یاد شهدای خدمت تا کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران، در بسته خبری حقوقی و قضائی این هفته از پویشی به یاد شهدای خدمت و خستگی‌ناپذیر شهید رئیسی می‌گوئیم، در ادامه نیز جشن تولد برای ۱۵۰ فرزند زندانی متولدین فصل بهار در همدان و کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور مطرح شده است، همچنین ورود قوه قضائیه به حادثه فوت عکاس ورزشی در مسابقه اتومبیلرانی، حکم اعدام تتلو، اعلام آمار قطعی فوتی‌های حادثه بندر رجایی و صدور حکم اعدام برای ۳ متهم حمله تروریستی شاهچراغ نیز از جمله موضوعاتی است که جزئیات بیشتر آن را در ادامه مطالعه می‌کنیم.

چله خدمت حقوقی، پویشی به یاد شهدای خدمت

به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت، پویش ملی چله خدمت حقوقی با هدف گرامیداشت یاد و راه این شهدا آغاز شده است.

در این پویش ملی، جامعه حقوقی کشور در اقدامی داوطلبانه و مردمی، تا عید سعید غدیر خم، خدمات حقوقی رایگان را به نیابت از شهدای خدمت، به عموم مردم ارائه خواهد داد.

این حرکت ارزشمند با حضور جمعی از متخصصان حقوقی از جمله اساتید دانشگاه، قضات، وکلا، سردفتران، داوران، کارشناسان رسمی، مشاوران خانواده، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق انجام می‌گیرد.

این پویش، تجلی همدلی و همراهی جامعه حقوقی با مردم است؛ حرکتی در مسیر عدالت و خدمت، به یاد خادمان صادق ملت.

«همراه مردم، در خدمت مردم، یادگار خادمان مردم»

شهید رئیسی در زمان ریاست قوه قضائیه خستگی‌ناپذیر و پیگیر بود

شهید رئیسی در زمان ریاست قوه قضائیه خستگی‌ناپذیر و پیگیر بود / ‏‬ مقامات قضائی بدانند که کار فعالان رسانه‌ای در دستگاه قضا تبیین‌کننده اقدامات آن‌ها است

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه شهید رئیسی در زمان ریاست قوه قضائیه خستگی‌ناپذیر بود، گفت: شهید رئیسی همیشه در مسیر و صراط مستقیم و مسیر ولایت استوار بود.

وی طی سخنانی در نشست با مدیران مرکز رسانه و روابط عمومی دستگاه قضائی، ضمن تبیین و تشریح شاخصه‌های کنش‌گری نافع و نافذ رسانه‌ای اظهار کرد: امروز بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوشمند یک ضرورت انکارناپذیر در تمام حوزه‌ها، به‌ویژه حوزه رسانه و روابط عمومی است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت دوراندیشی و آینده‌نگری در عرصه‌های مرتبط با مقولات و امور فناورانه افزود: رهبر معظم انقلاب، در دهه ۸۰، سلسله جلساتی تخصصی را با نخبگان و دست‌اندرکاران امر در حوزه فضای مجازی برگزار کردند؛ در آن زمان، نفوذ و گستره فضای مجازی بسیار کمتر و قلیل‌تر از عصر حاضر بود، لکن رهبر انقلاب با دوراندیشی و آینده‌نگری خاصی به این حوزه ورود و دستور تشکیل شورای‌عالی فضای مجازی را صادر کردند.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: در آن مقطع زمانی، یک مقام دولتی تصریح داشت که وظایف محوله به شورای‌عالیِ مذکور را «وزارت ارتباطات» یا وزارتخانه دیگری می‌تواند برعهده گیرد، اما مقام معظم رهبری فرمودند که موضوع فضای مجازی امری فراقوه‌ای است.

وی گفت: اکنون نیز که بحث هوش مصنوعی و کاربردهای شایع و گسترده این حوزه، در محافل داغ است، رهبر انقلاب تأکیدات مؤکدی در خصوص ضرورت پیشروی در این عرصه ارائه می‌دهند؛ بر همین مبنا، شما نیز به عنوان فعالان و کنشگران رسانه و روابط عمومی باید نسبت به این مقوله، اهتمام داشته باشید تا مبادا در این میدان مهم دچار عقب‌ماندگی شویم.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به نقشِ «پیوست رسانه‌ای» در اقناع عمومی تصریح کرد: «پیوست رسانه‌ای» به مثابه پدافند غیرعامل است، هم تهدیدات و آسیب‌ها را دفع می‌کند و هم از وقوع آنها جلوگیری به عمل می‌آورد. شما فعالان و کنشگران عرصه رسانه باید به چنان استدراک و فهمی نائل آیید که تشخیص دهید وقتی یک پرونده قضائی گشوده می‌شود آیا قابلیت تبدیل شدن به یک موضوع فراگیر اجتماعی را دارد یا خیر؟ اگر چنین است، پس در تدوین و تمهید پیوست رسانه‌ایِ منسجم برای پرونده و موضوع مزبور، درنگ و تعلل جایز نیست.

از پویشی به یاد شهدای خدمت تا کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

جشن تولد برای ۱۵۰ فرزند زندانی متولدین فصل بهار در همدان

انجمن حمایت زندانیان همدان طی مراسمی تولد ۱۵۰ فرزند زندانی را با کمک خیرین استان جشن گرفت. این مراسم در فضایی شاد و صمیمی در محل هتل کتیبه همدان برگزار شد.

کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور با تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم خبر داد.

ورود قوه قضاییه به حادثه فوت عکاس ورزشی در مسابقه اتومبیلرانی

ورود قوه قضائیه به حادثه فوت عکاس ورزشی در مسابقه اتومبیلرانی

قوه قضائیه اعلام کرد: در پی حادثه منجر به فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیلرانی، برای بررسی ابعاد حادثه پرونده قضائی تشکیل شد.

از پویشی به یاد شهدای خدمت تا کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

حکم اعدام تتلو قطعی و آماده اجرا است، اما درخواست توبه و اعاده دادرسی تتلو ثبت شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: «تشویق به فساد و فحشاء» که توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی منجر به صدور حکم ۱۰ سال حبس تعزیری شد. این حکم هم‌اکنون در حال اجراست و متهم به همین دلیل در زندان به سر می‌برد.

وی افزود: اتهام دوم، «توهین به مقدسات» بود که در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک تهران به ۵ سال حبس محکوم شد. با فرجام‌خواهی انجام‌شده، دیوان عالی کشور رأی صادره را نقض کرد و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه هم‌عرض (شعبه ۶ دادگاه کیفری یک) ارجاع داد.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: این شعبه در نهایت حکم اعدام متهم را صادر کرد. این حکم مجدد مورد فرجام‌خواهی قرار گرفت و دیوان عالی کشور به تازگی آن را تأیید کرد و برای اجرا به دادگاه اعلام شده است. بنابراین، حکم اعدام در حال حاضر قطعی و آماده اجراست. دو درخواست در حال حاضر ثبت و در حال بررسی هستند و نتیجه آن (تأیید یا رد) متعاقباً به اطلاع خواهد رسید.

از پویشی به یاد شهدای خدمت تا کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

آمار قطعی فوتی‌های حادثه بندر رجایی ۵۸ نفر اعلام شد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: با محرز شدن فوت آخرین مفقودی (حسن رنجبر) در حادثه بندر شهید رجایی تعداد کل فوتی‌های بندر شهید رجایی به ۵۸ نفر رسید و مفقودی دیگری برای این حادثه وجود ندارد.

از پویشی به یاد شهدای خدمت تا کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کشور

صدور حکم اعدام برای ۳ متهم حمله تروریستی شاهچراغ

رئیس دادگستری استان فارس اظهار کرد: در رسیدگی به اتهامات ۷ متهم پرونده حادثه تروریستی حرم شاهچراغ، ۳ تن از این متهمان به اتهام معاونت در افساد فی‌الارض به مجازات اعدام محکوم شدند و ۲ تن دیگر از عضو گروه داعش به ترتیب به ۱۵ سال و ۱۰ سال و یک روز حبس تعزیری محکوم شدند.

وی افزود: ۲ متهم زن نیز هر کدام به ۵ سال حبس محکوم شدند که اِعمال مجازات این دو متهم با توجه به شرایط ویژه با رأفت اسلامی، تحت نظارت سامانه پابند الکترونیکی و در محدوده هزار متری از محل سکونت اجرا خواهد شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا