اخبار استان ها

تکمیل تقاطع غیرهمسطح و نورپردازی حرم شاه‌چراغ ضروری است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، شامگاه شنبه از پروژه تقاطع غیر همسطح شهیدان جعفر و حسن سرانجام (قائم-رحمت-احمدی جنوبی) بازدید کرد و ضمن ابراز خشنودی از نمای زیبای گنبد حرم شاه‌چراغ (ع) از مسیر این پروژه و ایجاد مسیر دسترسی آسان به حرم، از شورا و شهرداری شیراز به خاطر اجرای این پروژه ترافیکی تقدیر کرد.

وی همچنین خواستار ادامه اجرای این تقاطع تا کمربندی جنوبی شیراز توسط اداره کل راه و شهرسازی استان با استفاده از مولدسازی املاک این اداره شد.

امام جمعه شیراز با اشاره به وجود بیش از ۵ هزار واحد تجاری در اطراف حرم، بر اهمیت دسترسی آسان تاکید کرد و از شهرداری شیراز خواست تا نورپردازی گنبد حرم را بر عهده بگیرد.

محمد امین معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز از چالش‌های فراوان پروژه تقاطع غیر همسطح شهیدان جعفر و حسن سرانجام خبر داد و با اشاره به جابجایی گسترده تأسیسات، این پروژه را بزرگترین پروژه جابجایی تأسیسات در شهر شیراز خواند و گفت: با وجود برنامه‌ریزی ۵ ماهه، این عملیات در مدت ۵ روز به اتمام رسید.

محمدحسن اسدی شهردار شیراز، با اشاره به افتتاح پروژه‌های متعدد شهری در دو ماه گذشته از جمله زیرگذر گویم، اتصال خط دو مترو به کلبه سعدی، دور برگردان میلاد، تقاطع جام جم و طرح ترافیکی فلکه قصرالدشت، گفت: پروژه تقاطع غیر همسطح شهیدان جعفر و حسن سرانجام نیز در مراحل پایانی قرار دارد و تنها نصب روشنایی آن باقی مانده است.

وی پیش‌بینی کرد: تا پایان سال، ماهانه چندین پروژه با ارزش هزاران میلیارد تومان افتتاح شود و بازدید شبانه از پروژه‌ها نشان‌دهنده فعالیت شبانه‌روزی شهرداری است.

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح پروژه‌ها و افزایش رفاه شهروندان، به جنبه فرهنگی پروژه تقاطع غیر همسطح اشاره کرد که دسترسی به مرکز شهر، بافت تاریخی و حرمین را تسهیل می‌کند.

وی در پاسخ به انتقادات در مورد بدهی شهرداری، اعلام کرد که بدهی معوق ۷۸۰۰ میلیارد تومانی شهرداری به بانک شهر در مهر ۱۴۰۱ به طور کامل تسویه شده است و بودجه شهر در سه سال و نیم گذشته ۷ برابر و بودجه حوزه فرهنگ بیش از ۱۵ برابر افزایش یافته است.

حسینی همچنین ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال، نتایج طرح احیای محلات با محوریت مساجد برای شهروندان قابل مشاهده باشد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا