اخبار استان ها

اورامانات الگویی ملی در پیوند فرهنگ، توسعه و همدلی است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در دیدار با حاج ماموستا ملأ قادر قادری امام‌جمعه پاوه و اعضای شورای روحانیت و جمعی از روحانیون این شهرستان با قدردانی از همراهی علمای اهل سنت و روحانیت منطقه، اظهار کرد: دلسوزی، تدبیر و صداقت شما سرمایه اجتماعی ارزشمندی برای استان است و همراهی نخبگان دینی و فرهنگی با مدیریت استان، نقش کلیدی در موفقیت برنامه‌های توسعه‌ای دارد.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های انسانی و فرهنگی منطقه اورامانات افزود: این منطقه به‌دلیل پیشینه تاریخی، هویت فرهنگی و روحیه همدلی مردمانش، قابلیت تبدیل‌شدن به الگویی ملی برای توسعه فرهنگی و مرزی را دارد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به درخواست‌های مطرح‌شده درباره بازگشایی مرز «سازان» و گسترش ارتباط با استان حلبچه عراق، تصریح کرد: توسعه تبادلات اقتصادی و فرهنگی با اقلیم کردستان، به‌ویژه حلبچه، از اولویت‌های راهبردی ماست و این مطالبه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

حبیبی گفت: برای تحقق توسعه متوازن در مناطق مرزی، باید وحدت، همدلی و مشارکت میان مردم، نهادهای محلی و مدیریت استان تقویت شود و علمای دلسوز می‌توانند نقش بزرگی در امیدآفرینی و آرامش اجتماعی ایفا کنند.

در این دیدار، حاج ماموستا ملأ قادر قادری، امام جمعه پاوه نیز با اشاره به بعضی چالش‌های منطقه از جمله در حوزه گردشگری، فرهنگی و زیرساخت‌ها، خواستار توجه ویژه مسئولان استانی به مطالبات مردم شد و گفت: ما در عزل و نصب‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما مشورت با معتمدان محلی می‌تواند به تصمیمات پخته‌تر و موفق‌تری منجر شود.

وی از استاندار کرمانشاه به‌عنوان مدیری دلسوز و مورد اعتماد یاد کرد و خواستار تقویت مدارس علوم دینی، حمایت از مساجد و انسجام بیشتر در اجرای برنامه‌های فرهنگی شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا