اخبار استان ها

پارک‌های جدیدالاحداث سنندج به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، سیدانور رشیدی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهفتم خرداد_ در جمع خبرنگاران استان، اظهار کرد: در پی ناترازی برق و به‌منظور تأمین انرژی مورد نیاز اماکن متعلق به شهرداری و بوستان‌ها، عملیات نصب پنل‌های خورشیدی در دستور کار شهرداری سنندج قرار گرفته است.

وی افزود: در همین راستا پارک ۳۰ هکتاری نیشتمان به‌عنوان یکی از بوستان‌های جدیدالاحداث شهر، در مراحل پایانی ساخت خود به پنل‌های خورشیدی مجهز شده است.

شهردار سنندج عنوان کرد: نیروگاه خورشیدی نصب‌شده در این پارک، با ظرفیت ۵۰ کیلووات در ساعت و با هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان احداث شده است.

رشیدی ادامه داد: این نیروگاه سالیانه ۷۰ هزار کیلووات برق تولید و به شبکه تزریق می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پس از نیشتمان، تجهیز پارک معلم نیز در دستور کار قرار گرفته و در آینده‌ای نزدیک اجرایی خواهد شد.

شهردار سنندج با اشاره به سیاست‌های شهرداری سنندج در حوزه توسعه انرژی‌های پاک، افزود: با توجه به افزایش مصرف انرژی و ضرورت حرکت به‌سمت پایداری زیست‌محیطی، استفاده از پنل‌های خورشیدی در پروژه‌های شهری یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری سنندج است.

رشیدی تصریح کرد: علاوه بر کاهش فشار بر شبکه برق شهری، این اقدام می‌تواند الگویی برای سایر نهادها و حتی شهروندان در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

وی اضافه کرد: استفاده از انرژی خورشیدی در پارک‌ها و فضاهای عمومی نه تنها موجب کاهش هزینه‌های جاری در حوزه نگهداشت این اماکن خواهد شد، بلکه به روشنایی پایدار، تغذیه سامانه‌های آبیاری هوشمند و افزایش امنیت شبانه بوستان‌ها نیز کمک می‌کند.

شهردار سنندج با بیان اینکه بررسی‌های لازم برای اجرای طرح مشابه در پارک معلم آغاز شده است؛ از برنامه‌ریزی برای تجهیز سایر فضاهای سبز، ساختمان‌های اداری شهرداری و ایستگاه‌های خدمات شهری به سامانه‌های خورشیدی خبر داد و تأکید کرد: افزایش تاب‌آوری شهری در برابر چالش‌های انرژی، نیازمند عزم جدی و برنامه‌ریزی منسجم در همه حوزه‌ها است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا