اخبار استان ها

توجه به شور انقلابی و نشاط ملی در فضاسازی شهری

سید هادی روشن در گفتگویی در قم با اشاره به لزوم ترویج شور انقلابی و نشاط اجتماعی در محیط‌های شهری اظهار کرد: تبیین و تشریح برنامه‌های فرهنگی که در جهت رفاه و آرامش مردم در حال انجام است، مورد تاکید مقام معظم رهبری در بیانات اخیر قرار گرفته و این مهم یکی از راهبردهای مدیریت شهری می‌باشد.

وی افزود: اجرای پویش‌های تبلیغی و ترویجی را از دیگر اقدامات این حوزه در مأموریت‌های شهرداری قم دانست و تصریح کرد: از ساعات ابتدایی تجاوز رژیم صهیونیستی فضاسازی شهری با مفاهیم انقلابی در دستور کار قرار گرفت و به‌صورت ویژه و انبوه به انجام رسید.

مدیر کل حوزه شهردار قم با اعلام اجرای پویش‌های جدید در روزهای آینده، ادامه داد: شعارهای انقلابی، پاسداشت رشادت‌های نیروهای نظامی و سربازان کشور، گرامیداشت یاد و نام شهدا و آموزش‌های مورد نیاز مردم در شرایط ویژه کشور از موضوعاتی است که در قالب‌های مختلف در سطح شهر قم به اکران خواهد رسید و علاوه بر آن در فضای مجازی و رسانه‌ها نیز منتشر می‌گردد.

روشن همچنین از برنامه‌ریزی شهرداری قم برای ماه محرم و عزاداری سیدالشهدا علیه‌السلام خبر داد و گفت: در این ایام نیز پویش‌های فضاسازی شهری با محوریت حادثه عاشورا در دستور کار قرار دارد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا