اخبار استان ها

جذب سرمایه‌گذار برای ساماندهی حاشیه رودخانه هراز با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مازندران، علی داوودی شامگاه_دوشنبه نهم تیر_ در نشست فصلی با اصحاب رسانه با اشاره به بازدید مدیرعامل شرکت بازآفرینی ایران از پروژه‌های حوزه شهری آمل اظهار کرد: آمل یکی از شهرهای شاخص و ۱۰ شهر اول کشور در حوزه بازآفرینی کشور قرار دارد و ثمره این بازدید حمایت همه‌جانبه شرکت بازآفرینی کشور برای این شهر و طرح‌های آن بوده که این حمایت به معنای آن است شهرداری آمل در مسیر درستی گام برداشته است.

وی درباره پروژه بازسازی پل دوازده چشمه آمل با تاکید بر اینکه شهرداری به بازسازی و مرمت چنین آثاری در شهر دیگر ورود نخواهد کرد، افزود: با توجه به موضوعات پیش آمده در راستای مرمت این پل تصمیم گرفته شد که قبل از انجام هر کاری، جوانب آن به طور کامل مورد توجه قرار بگیرد.

شهردار آمل گفت: هفته گذشته با حضوری استاد برجسته‌ای از دانشگاه شریف بازدیدی از این پل به عمل آمد و قرار شد طرحی ارائه و مورد بررسی قرار گیرد تا پس از تصمیم نهایی، پیمانکار بر روند کار نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه زمان شروع مجدد پروژه نامعلوم است، گفت: شهرداری تمام تلاش خود را می‌کند طبق تعهد خود این پل را در همان مدت ۳۶ ماهه به پایان برساند اما بستگی به ارائه طرح و زمان‌بندی دارد، اگرچه حتی ممکن هست زودتر از این تعهد زمانی پل به پایان برسد.

شهردار آمل با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار متر فضای زیرخاکی در سطح شهر داشتیم که در ۴ سال گذشته آن را به زیر ۴۰ هزار متر رساندیم، افزود: از ابتدای سال فعالیتم در شهرداری تاکنون بیش از ۹۰ هزار متر آسفالت انجام شده که غیر از لکه‌گیری و بهسازی بوده و از سال ۹۰ تا به امروز درخواست آسفالت داشتیم که سعی شده این عدالت رعایت شود.

وی رسیدگی به حوزه شهری را به‌نوعی انجام وظیفه خود دانست و گفت: در پروژه میدان هزارسنگر هم‌اکنون المان آن به‌عنوان بزرگترین طرح ورودی شهرهای مازندران به‌سرعت در حال اجراست تا طبق برنامه‌ریزی دهه فجر سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد و این طرح جلوه خاصی را به این شهر خواهد بخشید.

داوودی درباره بحث پسماند و زباله نیز تاکید کرد: در بحث زباله‌ها بارها گفته شد که یک معضل ملی است و تا به امروز برای رفع این مشکل تمام شهرداران برای زباله زحمت کشیدند اما این ماجرا باید ملی نگاه شود، با توجه به اینکه در قانون پسماند به‌ندرت دو درصد زمینی را می‌توان فراهم کرد که تمام قانون پسماند را در خود داشته باشد.

شهردار آمل در ادامه با اشاره به موضوع تابلوهای تبلیغاتی و نابه‌سامانی آن در سطح شهر گفت: قبل از حضورم تابلوهای تبلیغاتی در سامانه ستاد بارگذاری نمی‌شد اما اکنون با تاکید بر این کار به‌منظور ساماندهی وضعیت نامناسب تابلوها در سطح شهر این مشکل حل شد.

داوودی از جذب سرمایه‌گذاری با بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی حاشیه رودخانه هراز خبر داد و گفت: این پروژه در قالب «رود کنار» و در چهار فاز طراحی شده که تاکنون از ضلع شرقی تا پل چهارم به‌طول ۱۳ هکتار اجرای آزادسازی آن در دستور کار است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۸۰ درصد کارهای احداث معبر در این مسیر انجام شده که در صورت آزادسازی، شهرداری آمادگی عقد قرارداد با امور آب منطقه‌ای را در دستور کار دارد.

شهردار آمل خاطرنشان کرد: این کار برای محکم‌کاری در اجرای پروژه هست، چرا که نمی‌خواهیم مسئله پارک دهکده طلایی تکرار شود، چرا که هنوز در این مورد مشکل داریم و نمی‌دانیم چه کار باید انجام شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا