توسعه زیرساختهای امدادی فارس با تکیه بر فناوریهای نوین

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از فارس و به نقل از روابط عمومی استانداری استان، حسینعلی امیری ضمن ابراز تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین (ع) و شهدای واقعه کربلا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و سرداران و دانشمندان و سایر هموطنان که آماج تجاوزهای رژیم صهیونیستی قرار گرفتند، بر اهمیت خدمات اورژانس در زمان بحران تأکید کرد.
وی با ابراز سپاس از همه عوامل دخیل در خدماترسانی در روزهای جنگ، آنان را سرمایههای انسانی بیبدیل در نظام سلامت کشور معرفی کرد.
استاندار فارس با اشاره به چالشهای پیش روی کادر اورژانس در شرایط جنگ و بحران، از تلاشهای شبانهروزی این عزیزان قدردانی و بر لزوم حفظ آرامش روحی و روانی در مواقع اضطراری تأکید کرد.
وی با اشاره به مدیریت کارآمد عزیزی و دیگر مسئولان اورژانس، به پیشرفتهای قابل توجه این بخش در جذب نیروهای جوان و تحصیلکرده، همچنین ارتقا امکانات و فناوریهای روز اشاره کرد.
امیری کار اورژانس را ورای وظیفه اداری و فعالیتی نشئت گرفته از عشق و علاقه به نجات جان انسانها دانست.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به موقعیت خطیر کشور در روزهای گذشته، عملکرد کادر درمان و اورژانس استان را ستود و آن را نمونهای درخشان از ایثار، مسئولیتپذیری و مدیریت حرفهای در شرایط جنگی توصیف کرد.
وی، نقش این مجموعهها را در کاهش آلام مردم، کنترل بحران و حفظ انسجام در زمینه خدمات رسانی و درمان، حیاتی خواند و ضمن تأکید بر تقویت زیرساختها، خواستار تجهیز پایگاههای جادهای اورژانس، بهروزرسانی سامانههای امداد با فناوریهای نوین از جمله هوش مصنوعی، و بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان استان شد.
استاندار فارس در این جلسه نسبت به تأمین تجهیزات مقابله با مواد خطرناک، تضمین تأمین داروهای حیاتی در شرایط اضطراری، حمایت از پروژههای خیر ساز سلامت، و ارتقای کیفیت خدمات اورژانس در مناطق کم برخورداری استان، نکاتی را متذکر شد.
امیری همچنین از آمادگی مدیریت ارشد استان برای پیگیری امور ملی، حل مشکلات زیرساختی و هماهنگیهای لازم جهت ارتقا شاخصهای مرتبط با سلامت در سطح استان خبر داد.
تأکید بر حفظ آمادگی در برابر تهدیدات احتمالی آینده، استمرار اجرای پروتکلهای مدیریت بحران و استمرار حمایت از مدافعان سلامت پایان بخش سخنان استاندار فارس در این بازدید بود.
مسعود عابد، رئیس اورژانس فارس هم با اشاره به حجم بالای تماسها و مأموریتهای امدادی در این استان، بر ضرورت توسعه زیرساختهای اورژانس تاکید کرد.
وی گفت: در حال حاضر ۲۰۸ پایگاه اورژانس در فارس زیر مجموعه مرکز اورژانس فارس فعال هستند، اما با توجه به نیازهای موجود، لازم است ظرفیت پایگاهها، خودروها و تجهیزات اورژانس دستکم ۴۰ درصد افزایش پیدا کند.
عابد افزود: از سه هزار تماس با مرکز اورژانس فارس، بهطور میانگین ۹۰۰ مورد منجر به انجام مأموریتهای امدادی میشود اما حدود هفت درصد تماسها نیز مربوط به مزاحمت تلفنی است.
سید بصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این بازدید اعلام کرد: در سال جاری، ۲۴۰۰ نفر از طریق آزمونی که بهزودی فراخوان آن منتشر میشود، در حوزه بهداشت و درمان استان جذب خواهند شد.
منبع خبر : ایمنا