اخبار استان ها

استمرار ممنوعیت واردات برنج/ کشاورزان حمایت شوند

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مازندران، در آستانه فصل تابستان و با آغاز ماه نخست آن، نگرانی‌هایی در میان قشر زحمتکش کشاورزان مازندران به‌وجود آمده است؛ آنان که آهسته‌آهسته خود را برای برداشت حاصل دسترنج یک‌ساله‌شان آماده می‌کنند.

محصولی که بخش قابل‌توجهی از خاک حاصلخیز استان را از سرسبزی به رنگ طلایی درخشان درمی‌آورد و جلوه‌ای زیبا و چشم‌نواز به طبیعت می‌بخشد؛ جلوه‌ای که همواره مورد توجه مسافران و گردشگران قرار می‌گیرد.

اما رسیدن به این خوشه‌های طلایی، هزینه‌های زیادی برای کشاورزان در بر دارد؛ از دستمزد کارگران گرفته تا خرید نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سموم، که سال به سال افزایش یافته و بدون نظارت مؤثر، فشار مضاعفی را بر دوش شالیکاران می‌گذارد.

در کنار این مشکلات، دغدغه‌ای دیگر این روزها ذهن کشاورزان را مشغول کرده و آن، خبرهایی مبنی بر واردات برنج توسط دولت، درست در آستانه فصل برداشت است.

اگرچه کشاورزان به‌دنبال عدالت هستند و قصد ندارند گرانی برنج، مردم کشور را در تنگنا بگذارد، اما انتظار دارند دولت نیز در فصل برداشت از واردات بی‌رویه جلوگیری کند تا همچون سال‌های گذشته، محصولشان روی دستشان نماند و در کارخانه‌ها انبار نشود.

در همین راستا، استاندار مازندران به‌طور جدی وارد عمل شده و پیگیری‌های لازم برای جلوگیری از واردات برنج در زمان برداشت را در دستور کار قرار داده است.

استمرار ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت

مهدی یونسی‌رستمی، استاندار مازندران در گفت‌وگویی اظهار کرد: برنج، برند مازندران است و این استان را با شالیزارهایش می‌شناسند.

وی افزود: مازندران رتبه نخست تولید برنج کشور را دارد و حدود نیمی از برنج کشور در این استان تولید می‌شود.

استاندار مازندران با تأکید بر نقش مهم کشاورزان در تأمین امنیت غذایی کشور گفت: شالیکاران مازندرانی با تلاش و هزینه‌های فراوان، در تولید این محصول استراتژیک نقش‌آفرینی می‌کنند و شایسته حمایت کامل هستند.

یونسی‌رستمی با اعلام مخالفت جدی استانداری با واردات برنج در فصل برداشت، خواستار استمرار ممنوعیت واردات این محصول در بازه زمانی چهارماهه برداشت شد.

وی همچنین از دستگاه‌های اجرایی مسؤل در حوزه امنیت غذایی، به‌ویژه وزارت جهاد کشاورزی خواست تا در تأمین و توزیع به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، به‌ویژه کود شیمیایی، که از نیازهای اصلی کشاورزان استان است، اقدامات مؤثری انجام دهند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا