میوههای ارگانیک همیشه به راحتی در دسترس نیستند و قبل از خوردن میوههای تجاری نیز باید سمهای آفتکش آن را از بین ببریم. شستن میوه و سبزیها تنها با آب ساده کافی نیست و نمیتواند آفتکشهای مضر را از بین ببرد. در چنین مواقعی شما میتوانید از لیمو استفاده کنید.
یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با ۲ قاشق غذاخوری جوششیرین مخلوط کنید.
یک فنجان آب به آن اضافه کنید.
محلول را درون یک بطری اسپری بریزید.
از این محلول روی میوهها یا سبزیها اسپری کنید و به مدت چند دقیقه صبر کنید.
در نهایت میوه را به خوبی با آب شسته و با دستمال خشک کنید.
برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوهای، آن را داخل یک ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری کنید. علاوه بر این میتوانید دو تکه پوست لیمو داخل ظرف شکر بگذارید تا از سفت شدن شکر قهوهای جلوگیری کند.
اگر شما برای درست کردن غذا و برش سبزیها، گوشت و غیره از تخته خردکن استفاده میکنید، میتوانید با لیمو آن را کاملاً تمیز کرده و بوی بد تخته را از بین ببرید.
مقداری نمک درشت روی تخته بریزید.
سپس یک تکه لیمو را برداشته و محکم روی تخته بمالید.