دستهبندی نشده
کودهای شیمیایی،محصولات فولادی ضد زلزله ،محصولات پتروشیمی و قیر واردات عمده بنگلادش است
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان،امیرحسین آمو در دیدار با عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی و جمعی از فعالان اقتصادی اصفهان گفت: بنگلادش طی برنامه اقتصادی می خواهد در سال ۲۰۲۱ به سطح کشورهای با درآمد متوسط برسد.
وی از طراحی ۱۰۰ برنامه مشترک اقتصادی بنگلادش با سایر کشورها خبر داد و گفت: ایران یکی از کشورهای هدف تجاری بنگلادش است و در این راستا خواستار توسعه روابط با این ایران هستیم .
وی به نقش ژئوپلتیک ایران در منطقه خاورمیانه اشاره کرد و گفت:همکاری حمل و نقل بنگلادش و ایران می تواند در مسیر دریایی حمل کالا دنبال شود
وی خواستار راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و بنگلادش با هدف توسعه روابط اقتصادی دو کشور شد و گفت: برگزاری نمایشگاه مشترک بین ایران و بنگلادش می تواند از جمله فعالیت های این اتاق باشد.
جباری :برقراری روابط بانکی و بیمه ایی نخستین گام عملی رابطه اقتصادی ایران و بنگلادش است
قاسم علی جباری رییس کمیسیون حمایت از سرمایه گذاری ،تامین مالی و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار با خواستار برقراری روابط اقتصادی بین بنگلادش و استان اصفهان شد و گفت:مزیت بنگلادش در تولید محصولات نساجی می تواند زمینه مشترکی با تولید کنندگان نساجی استان اصفهان ایجاد کند .
وی برقراری روابط بانکی و بیمه ایی را نخستین گام برای برقراری روابط اقتصادی و تجاری بین ایران و بنگلادش برشمرد و گفت:اقدام عملی بنگلادش در برقراری روابط بانکی و بیمه ایی می تواند به توسعه روابط اقتصادی دو طرف منجر شود .
جباری خواستار تولید محصولات مشترک بویژه در بخش نساجی بین اصفهان و بنگلادش شد و گفت:این محصولات می تواند در بازارهای بین المللی عرضه و مورد استقبال قرار گیرد.
وی گردشگری را از دیگر مزیت های استان اصفهان برشمرد و گفت:برقراری خط هوایی بین داکا و اصفهان می تواند روابط اقتصادی بویژه در بخش گردشگری را تسهیل سازد.
در پایان این نشست جمعی از فعالان اقتصادی با مسوولین وزارت صنعت بنگلادش دیدار و گفتگو کردند..