آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه و رستورانی در منزل
پایگاه خبری سرمایه گستران-آموزش آشپزی و دستور پخت کباب کوبیده رستورانی خوشمزه
مواد لازم برای کباب کوبیده بازاری
¤ گوشت ران گاو :•: ۲۵۰ گرم ¤
¤ قلوه گاه گاو :•: ۳۰۰ گرم ¤
¤ دنبه گوسفند :•: ۲۵۰ گرم ¤
¤ پیاز :•: ۲۵۰ گرم ¤
¤ زعفران :•: ۱/۲ قاشق چایخوری ¤
¤ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ¤
طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه
برای تهیه کباب کوبیده ابتدا پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا با چرخ گوشت چرخ کنید ، سپس روی پیازها نمک بپاشید و ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد از آن آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.
گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.
برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب کوبیده با آب کمی مرطوب کنید ،، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، درر پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید. پس از آماده شدن تمام سیخ ها را ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست .در زمان طبخ کوبیده ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود بهه خورد کباب ها برود.
نکات قابل توجه برای پخت کباب کوبیده
میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از ۱ ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب ۱ شب داخل یخچال استراحت داده و سپس تبدیل به کباب کوبیده میشود.
توجه داشته باشید که با تزیین کباب کوبیده می توانید تاثیر بیشتری روی افراد گرسنه بگذارید !
کباب کوبیده چیست ؟
این کباب را میتوان با گوشتهای مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترینکباب کوبیده ، کباب تهیه شده با گوشتت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.
خوراکی های کنار کباب کوبیده
ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزهای به آن میدهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو میشود. معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده میشود. در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده میشود. هر ۱۰۰۰ گرم ازز اینغذا دارای ۲۵۰۰۰ کیلو کالری انرژی است.
نکات مهم در تهیه کباب کوبیده
برای تهیه یک کباب کوبیده عالی و خوشمزه لازم است گوشت را دوبار چرخ کنید تا بافت آن کاملا له شود و چسبندگی اش بیشتر شود. برایی گوشت این نوع کباب باید از مخلوط گوشت گاو و گوسفند استفاده شود تاا کباب خوبی به عما آید . گوشت گاو چون چربی ندارد به تنهایی برایکباب کوبیده مناسب نیست.
گوشت را باید خیلی خوب ورز دهید تا هنگام سیخ کردن از سیخ جدا نشود. اگر احساس کردید که گوشت شما ممکن است از سیخ جدا شود ۲ عدد تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مطمئن شوید دیگر کباب از سیخ نمیریزد. اگر نمی خواهید سریعا کباب ها را پس از سیخ کردن روی حرارت قرار دهید تا زمان کباب کردن انها را در جای خنکی نگهداری کنید.
سرخ بودن ذغال در کیفیت کباب کردن این نوع کباب مانند کباب های دیگر مثل جوجه کباب یاکباب بختیاری بسیار موثر است. حتما قبل از قرار دادنن سیخ ها روی ذغال ها مطمئن شوید که انها کاملا سرخ و یکدستت هستند. در اخر هم کنار دستتان کمی نان داشته باشید که در هنگام کباب کردن روغن کباب ها را با نان بگیرید.