پایگاه خبری سرمایه گستران-آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی با قارچ خوشمزه و مجلسی مواد لازم ذرت مکزیکی کنسرو ذرت :•: ۱ عدد کره گیاهی :•: ۳۰ گرم قارچ خرد شده :•: ۵۰ گرم پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل فلفل سیاه :•: به میزان لازم سس مایونز :•: در صورت تمایل پودر سیر :•: ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن :•: ۱ قاشق چایخوری آبلیموی تازه :•: ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه ذرت مکزیکی برای تهیه ذرت مکزیکی مخصوص در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ، سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند. موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود. می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم. سوپ ذرت مکزیکی سامان گلریز , طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی , دستور پخت سوپ ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی,طرز تهیه ذرت مکزیکی,دستور پخت ذرت مکزیکی,ذرت مکزیکی با قارچ,ذرت مکزیکی در خانه تاریخچه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشندهٔ ذرت عرضه میشود. در مکزیک ذرت مکزیکی از دانههای پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیه میشود که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده میگردد. در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً قارچ، پودر آویشن بهکار میرود. عرضهٔ ذرت مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است. به گفتهٔ وی: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از این ذرت بسیار استفاده میکنند، کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست. بعضی ها از ذرت پخته شده به سبک مکزیکی در انواع سالادها مانند سالاد فصل و یا سالاد ماکارونی نیز استفاده می کنند.