پایگاه خبری سرمایه گستران-محققان استرالیایی برنامه غذایی بیش از ۱۴۰۰ خانم ۷۰ تا ۸۵ سال را طی ۱۵ سال بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند خطر مرگ زودهنگام در کسانی که روزانه یک سیب می خورند تا ۳۵% کمتر است.
به عقیده محققان، فلاونوئیدها و فیبرها موجب چنین تاثیری می شوند. همچنین سیب منبع غنی آنتی اکسیدان هاست و هر ۱۰۰ گرم آن همراه با پوست معادل ۱۵۰۰ میلی گرم ویتامین C دارد. فلاونوئیدها و پلی فنول های آن در کنار این ویتامین بی نظیر به طور قابل توجهی رشد سلول های سرطانی کبد و کولون را کاهش می دهد. سیب سرشار از فیبرهاست و هر ۱۰۰ گرم آن ۵/۲ گرم فیبر دارد که برای عملکرد روده ها بسیار عالی است.