به گزارش سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه ای اصفهان، مهندس علی اسلامی معاون بهره برداری این شرکت در این باره گفت: این تعمیرات در جهت حفظ و نگهداری بهینه تجهیزات و افزایش قابلیت اطمینان شبکه و کاهش احتمال خروج ناخواسته تجهیزات انجام گرفته است.
اسلامی افزود: طبق دستورالعمل کارخانه سازنده و براساس شیوههای نگهداری و تعمیرات، برای جلوگیری از بروز عیوب زودرس و افزایش عمر تجهیزات، پس از یک دوره مشخص بهرهبرداری و یا بر اساس تعداد عملکردها، ضروری است هر تجهیز تحت تعمیرات پیشگیرانه (Preventive Maintenance) و یا تعمیرات اساسی (Overhaul) قرار گیرد.
معاون بهره برداری برق منطقه ای اصفهان عدم انجام به موقع سرویسهای پیشگیرانه را باعث کاهش عمر مفید تجهیزات عنوان نموده و گفت: تاخیر در انجام تعمیرات اساسی هزینههای سنگین تعویض و جایگزینی را تحمیل خواهد نمود. همچنین میتواند قابلیت اطمینان (Reliability) عملکرد تپ چنجر را کاهش داده و در نهایت کارکرد عادی ترانسفورماتور را تحت تاثیر قرار دهد.
وی افزود: از این رو با توجه به پایش مستمر وضعیت ترانسفورماتورها و تپچنجرهای شبکه انتقال و فوق توزیع، برنامه سرویس اساسی تعدادی از تپچنجرهای شبکه در دستور کار برنامه عملیات نگهداری و تعمیرات معاونت بهرهبرداری قرار گرفت.
مهندس اسلامی در پایان اضافه کرد: با پیگیری مجری بهینه سازی و نظارت دفتر فنی انتقال سرویس و اورهال تپ چنجر ترانسفورماتورهای مذبور توسط شرکت مهندسی سنس (نماینده انحصاری شرکت MR آلمان) و براساس دستور العملهای مربوطه به همراه تعویض قطعات فرسوده انجام پذیرفت.