تکمیل طرحهای توسعهای حوزه ورزش به اعتبارات ملی نیاز دارد
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، سیاوش سلیمانی امروز _دوشنبه بیستوهشتم فروردینماه_ در جلسه بررسی مشکلات بخش بلداجی شهرستان بروجن اظهار کرد: تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از راهآهن چهارمحالوبختیاری به سرعتبخشی روند توسعه استان کمک میکند و باعث اشتغالزایی جدید، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی میشود.
وی تکمیل محورهای ارتباطی استان را از مهمترین خواسته شهروندان مناطق شهری و روستایی و شوراهای اسلامی برشمرد و گفت: توسعه راهها ازسرمایههای ملی و عامل توسعه هر استان است.
رئیس شورای اسلامی استان چهارمحالوبختیاری تصریح کرد: تسریع در روند تکمیل و بهرهبرداری کامل از محورهای ارتباطی شریانی و اصلی این استان مانند جاده شهرکرد _ بروجن _ لردگان _ ایذه، جاده شهرکرد _ ناغان به کارون چهار، جاده شهرکرد _ فارسان _ بازفت _ مسجدسلیمان، جاده شهرکرد _ بن _ داران و جاده شهرکرد _ سامان _ تیران باعث خروج این استان از بنبست میشود.
وی ضمن اعلام مطالبه مردمی مبنی بر تکمیل فاضلاب شهرها و بهرهبرداری تصفیهخانهها و افزایش اعتبار اصلاح شبکههای آب گفت: تأمین آب پایدار در بخشهای مختلف آشامیدنی، کشاورزی، صنعت، گردشگری و زیستمحیطی از خواستههای شهروندان چهارمحالوبختیاری است.
سلیمانی با اشاره به وجود استعدادهای ورزشی مطلوب در استان چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه بعضی نقاط استان از جمله بخش دوآبصمصامی هیچگونه امکانات ورزشی ندارد، تکمیل و بهرهبرداری سریعتر از طرحهای توسعهای حوزه ورزش استان به اختصاص اعتبارات ملی نیاز دارد.
وی تاکید کرد: سهمیه قیر رایگان قابل توجهی به شهرداریهای استان اختصاص داده شده است که بعضی شهرداریها برای پخت آسفالت و پهن کردن آن و منابع مالی با مشکل مواجه هستند.
رئیس شورای اسلامی استان چهارمحالوبختیاری با تاکید بر لزوم تجهیز شهرداریها و دهیاریهای این استان به امکانات، تجهیزات و ماشینآلات افزود: در این صورت روند توسعه مناطق شهری و روستایی استان تسریع میشود.
وی با بیان اینکه استعدادهای ورزشی مطلوب در استان وجود دارد، اظهار کرد: تکمیل و بهرهبرداری سریعتر از طرحهای توسعهای حوزه ورزش استان به اختصاص اعتبارات ملی نیاز دارد.
سلیمانی تاکید کرد: تأمین پارکینگ مورد نیاز برای بیمارستانهای آیتالله کاشانی و هاجر شهرکرد نیز باید در اولویت کاری مسئولان مرتبط قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از ارکان توسعه پایدار در نظامهای سیاسی دنیا مشارکت مردم در سیاست از طریق نهادهای واسط بین دولت و مردم است، تصریح کرد: اگر بهترین دولتها و با کارآمدترین سیاستها را داشته باشیم تا حلقه واسط و ارتباط بین دولت و مردم شکل نگیرد، دولت نمیتواند سیاستها و برنامههای خود را اجرایی کند.
منبع خبر : ایمنا