وی اظهار کرد: افزایش آگاهی و سطح اطلاعات مردم در زمینه بیماری سکته مغزی میتواند در شرایط بحرانی جان بیماران سکته مغزی را نجات دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: سکته های مغزی پس از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها به عنوان سومین عامل مرگ و میر به شمار می روند.
قینی توضیح داد: اکنون داروهای بسیار خوبی در کشور برای درمان بیماری سکته مغزی در دسترس است و امسال نیز با توجه به پوشش بیمهای درنظرگرفته شده میتوان خدمات بسیار مناسبی را به بیماران ارائه کرد.
وی در مورد علائم بروز سکته مغزی اظهار کرد: اختلال گفتاری و انحراف نیمه صورت به طور ناگهانی، ضعف دست و پا و یا هرگونه نقص عصبی حاد از جمله علائم اصلی سکته مغزی به شمار می رود.
قینی با بیان اینکه درحال حاضر بیمارستانهای کشور امکانات کافی را برای درمان بیماران سکته مغزی دارند، یادآور شد: سال گذشته در عرصه سکته مغزی به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سندی به عنوان نحوه درمان مرحله حاد سکتههای مغزی تدوین و به تمام بیمارستانها و مراکز درمانی استانها ابلاغ شد.
دکتر شهریار نفیسی رییس بیست و سومین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران نیز گفت: نورولوژی و نوروساینس یک شاخه علمی است که به صورت تصاعدی رو به رشد و توسعه است و در ایران نیز همگام با سایر مراکز علمی جهان این تحول آغاز شده است.
بیست و سومین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از امروز ۲۳ اردیبهشت ماه به مدت سه روز در سالن همایش صداوسیما در حال برگزاری است.