روزنامه ‘لاستمپا’ نوشت: این پیتزای بزرگ ‘مارگریتا’ که بیش از ۱۸۵۳ متر طول دارد با استفاده از دو هزار کیلو آرد، ۱۶۰۰ کیلو گوجه فرنگی، دو هزار کیلو پنیر پیتزا، ۲۰۰ لیتر روغن و ۳۰ کیلو سبزی ریحان تهیه شده است و از پیتزایی که سال گذشته به مناسبت نمایشگاه اکسپو میلان به طول ۱٫۵ کیلومتر پخته شده بود بزرگ تر است.
تجارت پیتزا در ایتالیا سالانه ۱۰ میلیارد یورو ارزش دارد و در این بخش ۱۵۰ هزار نفر شاغل هستند. پیتزای شهر ناپل ایتالیا نیز یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین پیتزا ها بشمار می رود.
کمیته جهانی گینس اعلام کرد که این پیتزا رکورد قبلی را در نمایشگاه اکسپو میلان که به ۱۵۹۵ متر می رسید را شکسته است. هدف ایتالیا کاندیدا کردن پیتزای شهر ناپل در میراث جهانی یونسکو است که برای آن یک میلیون امضا نیز در سراسر جهان جمع آوری شده است.
مراسم تهیه و پخت این پیتزای بزرگ توسط ‘پتزا ویلاج’ طراحی و از سوی وزارت سیاست های کشاورزی، غذایی و جنگلبانی استان کامپانیا و شهرداری ناپل و بنیاد ‘اونیورده’ مورد حمایت قرار گرفت.
گفتنی است که پیتزای ایتالیایی برخلاف پیتزایی که در ایران پخت می شود، دارای ترکیباتی بسیار ساده است و پیتزا مارگریتا (گوجه، پنیر موتزارلا و ریحان) معروف ترین و پرطرفدارترین پیتزا در این کشور محسوب می شود.