قیچی ساز سال گذشته (۱۳۹۴) قصد داشت با صعود به قله اورست بدون استفاده از کپسول اکسیژن و پس ازآن با صعود به لوتسه به جمع فاتحان قلل هشت هزار متری جهان یا باشگاه هشت هزار متری ها بپیوندد، اما با سقوط بهمن در اورست (اردیبهشت ۹۴) این مهم تحقق پیدا نکرد.
قله لوتسه با ارتفاعی بیش از هشت هزار و چهارصد متر ،چهارمین قله هشت هزار متری جهان محسوب می شود که در چهار کیلومتری جنوب اورست قرار دارد .
کوهنورد جوان کشورمان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جهان دارای ۱۴ قله هشت هزار متری است که تاکنون ۱۳ قله را فتح کرده ام ،اما از آنجا که در اولین صعودم به اورست از کپسول اکسیژن استفاده کردم ، می خواستم این قله را یکبار دیگر و بدون استفاده از کپسول اکسیژن فتح کنم و پس از آن با صعود به قله لوتسه به جمع باشگاه هشت هزار متری های دنیا بپیوندم .
این کوهنورد صاحب نام ایرانی افزود:صعود به قله اورست در سال ۸۴ همراه با کپسول اکسیژن صورت گرفت و بقیه صعودهایم به قله های هشت هزار متری از سال ۸۷ تا ۹۳ بدون کپسول اکسیژن بود.
قیچی ساز یادآور شد: صعود به قله های هشت هزار متری و قرار گرفتن در جمع برترین های کوهنوردی جهان ، افتخاری برای ایران محسوب می شود و اکنون بسیاری از کشورها به دنبال افرادی هستند که با نام آنان در سطح جهان و در عرصه کوهنوردی افتخار آفرینی کند و ۱۴ نفر برتر جهان ملیت هشت یا ۹ کشور را دارند که به لطف خدا، ایران نیز به زودی در شمار این کشورها قرار می گیرد.
عظیم قیچی ساز سال ۱۳۶۰ در شهرستان تبریز متولد شده و در رشته کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه تبریز تحصیل کرده و در سال ۱۳۸۴ نخستین صعود هشت هزار متری خود را به اورست (۸۸۴۸ متر) با استفاده از کپسول اکسیژن انجام داد.
قیچی ساز تاکنون بدون استفاده از کپسول اکسیژن موفق به صعود به قله های برودپیک (۸۰۵۱ متر – سال ۸۷) ، دائو لاگیری (۸۱۶۷ متر – سال ۸۹) ، نانکا پاربات (۸۱۲۶متر – سال ۸۹ ) ، کانچن جونگا (۸۵۸۶ متر – سال ۹۰ ) ، گاشر بروم ۲ (۸۰۳۴ متر – سال ۹۰) ، گاشربروم ۱ (۸۰۸۰ متر – سال ۹۰ ) ، آنا پورنا (۸۰۹۱ متر – سال ۹۱ )، کی ۲ (۸۶۱۱ متر – سال ۹۱ ) ، ماناسلو (۸۱۶۳ متر – سال ۹۱ )، ماکالو (۸۴۶۳ متر – سال ۹۲ ) ، چوایو ( ۸۲۰۱ متر – سال ۹۲ ) و شیشاپانگما (۸۰۲۷ متر – سال ۹۳ ) شده است .