این تحقیقات که با استفاده از اطلاعات مربوط به تحقیقات پزشکی در ۱۸۸ کشور از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میلادی انجام گرفت، اولین بررسی جهانی اثر آلودگی هوا بر سکته مغزی محسوب می شود. این تحقیقات، فشار خون، رژیم غذایی خالی از میوه، اضطراب، رژیم غذایی پرنمک، استعمال دخانیات، عدم مصرف سبزیجات کافی و آلودگی هوا به شکل ذرات معلق را مهمترین عوامل خطرزای موثر بر سکته مغزی معرفی کرد.
تحقیقاتی که پیش از این در مقیاس کوچکتر صورت گرفته اند، اثر آلودگی هوا را بر سلامت مغز به طور عجیبی دست کم گرفته اند.
سالانه ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان به عارضه سکته مغزی مبتلا می شوند؛ در حدود ۶ میلیون نفر در اثر این عارضه جان خود را از دست می دهند و پنج میلیون نفر دچار معلولیت های جسمی دایمی مانند کوری، گیجی و فلج می شوند.