موفقیت پلیس اصفهان در استرداد ۹۷٫۵ درصد اموال مسروقه به مالباختگان
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران ،سرهنگ “ستار خسروی” گفت: پلس آگاهی استان با توسعه علمی و اطلاعاتی و ارتقای اشرافیت پلیسی درحوزه کشف جرایم، توانست ۸۰ درصد از سرقت ها را در سال ۹۴ کشف کند و بیش از ۹۷٫۵ درصد اموال مسروقه را به مالباختگان بازگرداند.
وی افزود: از این جهت، پلیس آگاهی استان را می توان، پلیسی موفق در اشراف اطلاعاتی تحرکات مجرمان و خنثی سازی بسیاری از جرایم عنوان کرد.
این مقام مسئول، عنوان داشت: خوشبختانه تعامل مطلوب دستگاه قضائی با پلیس منجر به پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده در مقابله با سرقت می شود که در این راستا توانسته ایم در دوماهه امسال این جرم را به شکلی بسیار دقیق مهار کنیم.
سرهنگ خسروی، تصریح کرد: از زمان تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت در سال ۱۳۹۳، ظرفیت ها و توانمندی های پلیس روی این موضوع متمرکز شد و با تلاش های صورت گرفته، وقوع این جرم در سطح استان ۲۲ درصد کاهش پیدا کرد.
این مقام انتظامی از اجرای ۱۱ طرح مشترک با کلانتری ها و یگان های انتظامی در دو ماهه امسال خبر داد و گفت: در این طرح ها تعقیب سارقان، مقابله با مالخران و خریداران اموال مسروقه، مجرمان حرفه ای و سابقه دار، محکومان غایب و فراری ، متهمان تحت تعقیب و تقویت ایمنی صنوف آسب پذیر و بانک ها صورت گرفت.
این مقام مسئول، بیان داشت: در نتیجه اقدامات صورت گرفته طی دو ماهه اول امسال، ۱۸ باند سرقت که در زمینه سرقت منزل، مغازه، اماکن خصوصی، خودرو و داخل خودرو فعالیت می کردند، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
خسروی، همچنین به کاهش ۳۸ درصدی سرقت های خشن در نتیجه اجرای طرح های مذکور اشاره کرد و افزود: با هماهنگی دستگاه قضائی، برخورد ها با مجرمان جرایم خشن، به خصوص اراذل و اوباش، سارقان به عنف، سارقان مسلح و زورگیران به شدت گسترش پیدا کرده است و با افزایش واحدهای گشتی کمین و شکار این پلیس، امیدواریم شاهد امنیت مطلوب در سطح استان باشیم.
رئیس پلیس آگاهی استان با بیان این که آمارها نشان می دهد ۶۹ درصد سرقت های استان توسط افراد غیر بومی انجام می شود، گفت: در این زمینه باید اقدامات کنترلی ویژه ای برای مقابله با ورود افراد مجرمان و متهمان تحت تعقیب و سابقه دار به استان اصفهان صورت بگیرد.
وی، معتادان را یک پای ثابت در همه سرقت ها عنوان کرد و اظهار داشت: عمده ترین سرقت های استان سرقت خرد هستند که مهمترین آنها نیز سرقت محتویات داخل خودرو است و این جرم نیز بیشتر به وسیله معتادان صورت می گیرد که با پرسه زدن در خیابان ها، خودروهایی که در مکان های خلوت، کور و تاریک پارک شده را شناسایی و با شکستن شیشه یا بازکردن در به روش های دیگر اقدام به سرقت محتویات داخل آن می کنند.
خسروی، تصریح کرد: در واقع باید اذعان کرد که در ۸۳ درصد سرقت هایی که در استان ما رخ می دهد، معتادان نقش مستقیم دارند.
رئیس پلیس آگاهی استان، انجام اقدامات فرهنگی به منظور پیشگیری از جرم سرقت را از دیگر کارهای قرارگاه مبارزه با سرقت عنوان کرد و اظهار داشت: در این قرارگاه سعی شده با فعال سازی سایر سازمان ها و تبیین نقش آنها در مقابله با سرقت مشارکت آنها در این موضوع جلب شود.
این مقام انتظامی، نقش مردم را در پیشگیری و کاهش جرم سرقت بسیار سازنده عنوان کرد و اظهار داشت: درصورتی که مردم کمی جدی تر و آگاهانه تر عمل و هوشیاری خود را در حفظ اموال بیشتر کنند و فرصت ارتکاب جرم را از مجرمان بگیرند، شاهد وقوع سرقت های کمتری در آینده خواهیم بود.
سرهنگ خسروی گفت: به شهروندان توصیه می کنیم خودروی خود را حتی برای یک لحظه به صورت روشن رها نکنند، خودروهایشان مخصوص پراید های مدل ۸۵ به پائین که از ایمنی کمتری برخوردارند را به تجهیزات ایمنی مانند قفل فرمان و پدال و دزدگیر مجهز کنند.
رئیس پلیس آگاهی استان با اشاره به استفاده بیشتر مردم در فصل تابستان از اتوبوس های BRT گفت: به تازگی گزارش هایی از وقوع کیف قاپی و جیب بری در این اتوبوس ها به ما ارائه شده است که به شهروندان توصیه می کنیم هنگام سوارشدن به اتوبوس های مذکور بیشتر مراقب اطراف خود باشند و زپپ کیف خود را ببندند و دستشان را طوری روی کیف خود قرار دهند که کسی نتواند زییپ آن را باز کند.