امروز یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷
۱۹:۱۶:۲۴ - یکشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۵
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
این غذای گران قیمت دشمن کلیه های شماست!
میزان نارسایی کلیه به مقدار املاح ،پروتئین،چربی و فسفر بستگی دار هرچقدر میزان این مواد بیشتر باشد نارسایی کلیه بیشتر است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، محمد حسین انوشه متخصص تغذیه گفت:خوردن گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک روز می تواند این خطر را کاهش دهد.

وی اذعان داشت: وسعت نارسایی کلیه به مقادیر املاح ،چربی ،فسفر و پروتئین آن وابسته است هرچه میزان مواد نام برده بیشتر باشد نارسایی به همان نسبت بیشتر است.
وی در ارتباط با میزان پروتئین موجود در بدن افراد بیمار گفت: پزشک مورد نظر با توجه به مقدار و اندازه کراتین موجود در بدن فرد بیمار میزان مصرف پروئین را کاهش یا حذف می کند.
 انوشه تصحیح کرد: استفاده از گوشت قرمز در افراد سالم موجب نارسایی کلیه نمی شود مگر افرادی که سابقه ناراحتی کلیوی داشته باشند همچنین پروتئین مصرفی افراد سالم هم باید کنترل شود تا موجب بیماری اوره و نقرس نشوند.
م:خبرنگاران جوان

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

  • آخرین اخبار
  • گوناگون
Polls
ثبت نام خبرنامه
پایگاه خبری سرمایه گستران  شرکت فولاد مبارکه اصفهان صنایع شیمیایی ایران تابناك وب تابناك وب