اخبار استان ها

۱۵۰۰ تن کالای تنظیم بازار در مازندران توزیع می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مازندران، بابک مؤمنی بعدازظهر امروز_شنبه هجدهم اسفند_ در گفت‌وگو با خبرنگاران از توزیع بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ تن کالای تنظیم بازاری در استان از بیستم تا بیست‌وپنجم اسفند خبر داد و اظهار کرد: تمهید لازم برای تأمین کافی کالاهای اساسی عید نوروز و ماه مبارک رمضان برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه در مازندران هیچ کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد، افزود: طی این برنامه‌ریزی ۳۰۰ تن گوشت قرمز منجمد با قیمت ۳۶۵ هزار تومان، ۴۰۰ تن شکر به قیمت ۴۷ هزار تومان و پنج تن خرما در کنار تأمین ۵۰۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۶۷ هزار و ۵۰۰ اقدامات اساسی در حوزه کالاهای اساسی است که تأمین و توزیع می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: همچنین ۱۵۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال نیز تأمین شد که با ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود و از بیست‌وپنجم اسفند سال‌جاری در شهرهای استان توزیع خواهد شد.

مؤمنی با تاکید بر نظارت دقیق بازار توسط دستگاه‌های نظارتی سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: این نظارت با حساسیت بالا انجام می‌شود و متخلفان به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: سایر نهادهای مرتبط نیز در زمینه نظارت بر بازار حضور فعال دارند که با هماهنگی نظارت‌ها نیز افزون می‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا