لزوم ارائه آموزشهای حقوقی به مردم در مدارس و مساجد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از قزوین، حجتالاسلام علی مصطفوینیا عصر امروز _یکشنبه هفدهم فروردین_ در دیدار با رئیس و اعضای مرکز وکلای قوه قضائیه قزوین تأسیس مرکز وکلا بر اساس ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه را اقدامی مؤثر در راستای تقویت نظام قضائی کشور دانست و اظهار کرد: این مرکز توانسته است با اجرای برنامههای آموزشی گامهای خوبی برای ارتقای سطح آگاهی حقوقی جامعه بردارد.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و اضطرابهای مردم به دلیل ناآگاهی از مسائل حقوقی است، افزود: باید آموزشهای حقوقی به شکل مستمر و در بسترهای مختلف همچون مساجد، مدارس و مراکز مشاورهای ارائه شود.
رئیس کل دادگستری استان قزوین با تأکید بر پیوند جداییناپذیر میان وکالت و قضاوت گفت: مردم ما را به چشم واحد میبینند و از هر دو انتظار بیطرفی و عدالت دارند، اگر یکی از این دو نهاد دچار خطا یا بیعدالتی شود، اعتماد عمومی نسبت به دیگری نیز آسیب میبیند.
مصطفوینیا بیطرفی قاضی و وکیل و حرکت بر اساس قانون و مستندات را رمز موفقیت دستگاه عدالت دانست و اضافه کرد: هرگاه قضاوت و دفاع در مسیر درست و بیطرفانه انجام شود، جامعه آن را بهعنوان تحقق عدالت میپذیرد.
وی از آزادی ۲۸۰ محکوم مالی در سال گذشته با همکاری خیران خبر داد و عنوان کرد: با وجود این موفقیت همچنان بیش از ۱۴۰ محکوم مهریه در زندانها به سر میبرند که نیازمند توجه و کمک بیشتری هستند.
رئیس کل دادگستری استان قزوین خواستار پرهیز از دوقطبیسازی میان نهاد وکالت و قضاوت شد و گفت: هم وکیل و هم قاضی باید پیشتاز در قانونمداری باشند و با حفظ شأن یکدیگر، زمینه تحقق عدالت را در جامعه فراهم کنند، مردم از ما انتظار بیشتری برای پایبندی به قانون دارند و این مسئولیت ما را در برابر جامعه سنگینتر میکند.
منبع خبر : ایمنا