اهتمام شهرداری شهرکرد برای معرفی صنایع دستی
اکبر ایازی در گفتوگو با خبرنگار سرمایه گستران در چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه صنایع دستی میتواند مکمل گردشگری باشد، اظهار کرد: متأسفانه میراث فرهنگی و گردشگری در استان ما با مشکلات شدید مالی روبه رو است، ظرفیتهای فراوانی در حوزه صنایع دستی استان وجود دارد که نیازمند یک نگاه ویژهتری است.
وی با اشاره به صنایع دستی گوناگون در استان اضافه کرد: میتوان با حمایت از صنایع دستی رونق اقتصادی را پیشبرد که متأسفانه همه در قالب شعار روی زمین مانده است.
رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرکرد، با اشاره به نقش صنایع دستی در رونق اقتصاد شهر افزود: شهرداری شهرکرد از پیشگامان ترویج صنایع دستی بوده است، شهرداری در تلاش است شهرکرد، شهر ملی نمد را به ثبت یونسکو رساند که با این اقدام گامی محکم در راستای تبدیل شدن به شهر جهانی نمد صورت میگیرد.
ایازی تصریح کرد: راه اندازی کوی نمدمالان یکی دیگر از اقدامات شهرداری برای معرفی صنایع دستی است که در این کوی از میدان فردوسی به سمت میدان بوعلی سینا المانهای در این رابطه قرار گرفته همچنین سنگ فرشها و اقدامات عمرانی هم انجام شده است.
وی با اشاره به ایجاد مسیرهای گردشگری در شهرکرد، بیان کرد: یک مسیر گردشگری هم از ابتدای سقاخانه ارباب میرزا در محرم جنوبی تا میدان فردوسی که قسمتهای تاریخی از جمله خانه مرتضویها، مسجد جامع، حمام خان، اتاق آینه در خود جای داده، در حال شکل گیری است.
رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرکرد، ادامه داد: در ورودی شهر، گذری به اسم گذر دهکرد هرساله یک ماه، از بیستم اسفند ماه تا بیستم فروردین ماه فعال میشود و صنایع دستی شهر به ویژه نمد شهرکرد در آن به نمایش گذاشته شد.
ایازی با اشاره به قالی چالشتری، اضافه کرد: قالی چالشتر مورد غفلت و مظلومیت قرار گرفته و سرزمین نقش و فرش به چالشتر نسبت داده میشود که نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
وی با اشاره به شعار سال، خاطر نشان کرد: با حمایت از صنایع دستی در شهر میتوان هر خانه را به یک گارگاه تولیدی تبدیل کرد و همه مردم را در مشارکت اقتصادی سهیم کنیم که این مشارکت قطعاً به رشد اقتصادی کشور هم کمک خواهد کرد.
منبع خبر : ایمنا